Angelina Jolie s dcérami na nákupoch: Pozrite sa, veď už prerástli slávnu mamu!

Hoci jej ratolesti majú celkom špeciálne detstvo, predovšetkým pre celebritný status a bulvárny záujem o osoby ich oboch rodičov, herečka Angelina Jolie sa snaží s nimi absolvovať aj tie najbežnejšie veci. Napríklad nakupovanie odevov.

12.01.2021 00:00
debata
Herečka Angelina Jolie navštívila Ethiopian... Foto: Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Herečka Angelina Jolie navštívila Ethiopian Boutique store s dcérami Zaharou a Shiloh. Herečka Angelina Jolie navštívila Ethiopian Boutique store s dcérami Zaharou a Shiloh.

Paparazzovia držiteľku Oscara zachytili pred pár dňami v jednom z butikov v Los Angeles. Na prvý pohľad zaujal výber miesta, do ktorého sa 44-ročná Jolie vybrala s dvojicou svojich dcér. Išlo totiž o predajňu, v ktorej dominuje etnická móda a predovšetkým kreácie z Etiópie a Afriky.

Na druhej strane však až tak neprekvapí, že si to slávna herečka namierila práve sem. Po jej boku nechýbala adoptívna dcéra Zahara (16), ktorá pochádza práve z Etiópie. Jej slávni rodičia už dávnejšie hovorili o tom, že budú robiť všetko pre to, aby ich adoptívne deti zostali verné svojim koreňom a poznali históriu vlastnej krajiny a národa.

Angelina Jolie a  Shiloh v roku 2019. Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Angelina Jolie Angelina Jolie a Shiloh v roku 2019.

Stále príťažlivú herečku a jej adoptívnu dcéru sprevádzala aj biologická dcéra Shiloh. Tá zaujala pozornosť reportérov azda ešte o kúsok viac. Dôvod je v tomto prípade celkom prozaický – štrnásťročná tínedžerka, ktorá pred časom na verejnosti prezentovala chlapčenský imidž, už prerástla slávnu mamu a v uliciach LA sa predviedla v typickej dievčenskej tínedžerskej garderóbe – voľnej teplákovej mikine, džínsových šortkách a teniskách, s ruksakom na chrbte.

Vysoká plavovláska, ktorá je doslova kópiu svojich slávnych rodičov – nápadne sa podobá na slávnu mamu, ale nesie v sebe aj črty herca Brada Pitta – bude určite patriť medzi tie celebritné ratolesti, ktoré čoskoro začnú mať v pätách paparazzov aj bez toho, aby po ich boku stála slávna mama či otec.

Samozrejme, v prípade Shiloh Jolie-Pittovej to bude možno trošku problematické – o mame Jolieovej sa totiž vie, že je veľmi ochranárska a snaží sa deti chrániť pred bulvárnymi médiámi aj medializáciou vo všeobecnosti. Nepotrvá však dlho a jej deti sa budú môcť rozhodovať sami – v tom prípade určite ešte môžu prekvapiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #nakupovanie #Zahara #Shiloh Jolie-Pitt

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...