Herca Evansa pobúril bulvár, ktorý rozoberá jeho rozchod: Toto odkazuje!

O hercovi Lukovi Evansovi sa už niekoľko mesiacov šuškalo v súvislosti s utajeným rozchodom s jeho partnerom Rafaelom Olarra. Napokon to sám potvrdil v rozhovore pre noviny The Times.

12.01.2021 13:29
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

Stačila však jedna veta, ktorej sa chytili aj ďalšie médiá. „Je to tak, ako to je,“ komentoval Evans, či je momentálne single. A nasledovalo množstvo článkov, ktoré začali rozoberať rozchod 41-ročného Brita s jeho juhoamerickým expartnerom. To hrdinu seriálu The Alienist či filmového muzikálu Kráska a zviera viedlo k tomu, aby pridal ešte jedno vyjadrenie. Tentoraz priamo na svojom profile na sociálnej sieti.

„Aby bolo úplne jasné, nikto, opakujem, nikto nevie, čo sa deje v mojom súkromnom živote okrem mňa samého,“ napísal herec. „Jednoduchý komentár s jedným slovom, ktorý bol vypovedaný v rozhovore, nedáva bulváru viac než to, čím je. Ak sa rozhodnú vytvárať senzáciu z môjho osobného života, je to ich voľba, chcú nazbierať nejakú návštevnosť, chápem to,“ pokračoval ďalej Evans.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

„Ale pravdou je, že vedia naozaj veľmi máličko o tom, čo sa skutočne deje v mojom živote. Vzťahy sú ťažké, rozchody sú ťažké a nič nie je čierne a biele. Láska je komplexné stvorenie,“ doplnil ešte sympatický herec, ktorý sa už niekoľko mesiacov nachádza v Austrálii.

Tam Evans nakrúcal seriál Nine Perfect Strangers a vo voľnom čase si zjavne užíval chvíle slnka a príjemného počasia. Niektorí užívatelia internetu však nezabudli podotknúť, že každému musí byť jasné, že už je niekoľko mesiacov single, keďže sa výrazne zintenzívnil počet záberov, na ktorých predvádza svoje svaly či pózuje len v miniatúrnych plavkách. „Je voľný, dostupný na randenie, flirt. Takže to dáva na známosť. Je to jasné ako facka,“ napísal jeden z anonymov v diskusii pod článkom o Evansovom súkromí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Instagram #Luke Evans #Rafael Olarra

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...