Bruce Willis si odmietol nasadiť rúško v obchode. Vyhodili ho!

Hoci väčšina hollywoodskych hercov poctivo nosí ochranné rúška a snaží sa rešpektovať pravidlá súvisiace s pandémiou, neplatí to úplne pre všetkých. Teda aspoň podľa najnovších správ amerického bulváru.

13.01.2021 09:49
debata (12)
Herec Bruce Willis odmietol rúško v interiéri... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
582658335 Herec Bruce Willis odmietol rúško v interiéri obchodu Rite Aid v Los Angeles.

Portál PageSix.com upozornil na to, že herec Bruce Willis odmietol nasadiť si ochranu tváre pri návšteve jedného z obchodov Rite Aid v Los Angeles. To napokon viedlo k tomu, že Willis musel priestor opustiť.

Ako píše portál, 65-ročný herec a hrdina hitovej série Smrtonosná pasca, si odmietal nasadiť ochranné rúško či niečo, čo by mu prekrývalo nos aj ústa. Upozornili na to údajne viacerí zákazníci, ktorým sa nepáčilo, že herec nerešpektuje pravidlá. Willis pritom mal celý čas na krku šatku, ktorú stačilo zdvihnúť vyššie a nasadiť si ju na tvár. Dôkazom sú aj fotografie, na ktorých hollywoodska hviezda kráča v interiéri obchodu. Willis napokon predajňu opustil bez toho, aby si v nej niečo zakúpil.

Portál upozorňuje, že podobný prístup je zvláštny aj vzhľadom na fakt, že v Los Angeles počet mŕtvych, ktorí podľahli koronavírusu, prekročil hranicu 10-tisíc obetí.

Bruce Willis minulý rok trávil niekoľko týždňov v karanténe v spoločnosti svojej exmanželky Demi Mooreovej a jeho troch dospelých dcér. Pred pár týždňami na Instagrame jeho súčasnej manželky Emmy Hemingovej pribudli aktuálne zábery, ktoré ukázali, že ďalšie mesiace postihnuté novým lockdownom trávil Bruce Willis s ňou a ich dvoma menšími ratolesťami.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #obchod #Bruce Willis #koronavírus #ochranné rúško

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....