Zvodkyňa Alice Bendová bude krátkou pred 50-kou nevesta! Pozrite sa na jej zásnubný prsteň

47-ročná česká herečka Alice Bendová mieri do druhého manželstva.

13.01.2021 12:28
Herečka Alice Bendová. Foto:
Herečka Alice Bendová.
debata

Česká herečka Alice Bendová (47) divákov zaujala už koncom 90-tych rokov, keď si zahrala síce malú, ale určite nie zabudnutú úlohu vo filme Báječná léta pod psa (1997). Ako Mirjana sa stala milenkou hlavného hrdinu snímky v podaní Ondřeja Vetchého. V tom čase mala sladkých 24 rokov. Od tej doby bola u divákov „zapísaná“ ako krásna zvodkyňa.

Veľkou novinkou sa sympatická a stále krásna herečka pochválila v týchto dňoch na Instagrame. Čoskoro z nej bude nevesta. Svojim fanúšikom prezradila, že jej partner ju požiadal o ruku. Krásny prsteň jej na prst nasunul jej o 12 rokov mladší partner, Michal Topol. „Nie si vôbec romantik, ale ten prstienok je rozprávkový a parádny. Tak priatelia, ja som na mladé kolená zasnúbená,“ napísala okrem iného svojim fanúšikom usmiata kráska. V minulosti žila herečka 13 rokov s hokejistom Václovam Bendom (44), z ich manželstva pochádzajú dve ratolesti.

Alice Bendová a jej partner Michal Topol mieria... Foto: Profimedia
Alice Bendová Alice Bendová a jej partner Michal Topol mieria do manželstva.

Okrem slávnej snímky Báječná léta pod psa sa Bendová ukázala aj vo filmoch ako Špindl 2 (2019), Zúfalé ženy robia zúfalé veci (2018), Špindl (2017), Kameňák 5 (2015), Kajínek (2010) či Sametoví vrazi (2005). Aktuálne je Bendová súčasťou seriálu Slunečná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Alice Bendová

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...