Záber tehotnej Hágerovej, ktorý nadchol fanúšikov: Taká krásna nebola...

Dvojnásobnou mamičkou sa tento rok stane markízácka moderátorka Diana Hágerová. Momenty svojho druhého tehotenstva si zjavne užíva aj napriek pandémii a obmedzeniam.

14.01.2021 09:40
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

Pôvabná blondínka zverejnila na sociálnej sieti nový záber s výrazne zaobleným tehotenským bruškom. Hra svetla a tieňa, príťažlivý profil, zaostrenie na príchod druhého potomka – zdalo by sa, že táto fotografia vznikla za objektívom profesionála. Markízacka tvár však dodržiava pravidlá a zdržiava sa najmä doma. O fotografiu sa postaral jej životný partner a otec dieťaťa Roman Juraško.

Fotografia na sociálnej sieti vyvolala nadšené reakcie, niektorí fanúšikovia dokonca vyrukovali s tvrdeniami, že krajšiu tehotenskú fotografiu už dlho nevideli. To si tvrdiť netrúfame, isté však je, že aspoň podľa záberov z Instagramu vyzerá byť budúca celebritná mamička nadovšetko spokojná. A to aj napriek danej situácii (mnohým obmedzeniam a reštrikciám), ktorá už mnohým ľuďom poriadne „lezie na mozog“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

Hágerová trávi najviac času s rodinou – to znamená s partnerom Juraškom a ich dcérkou Izabelou. Napriek frekventovanému prispievaniu na sociálne siete jej súkromie moderátorka chráni. Jej oficiálny Instagram zachytáva dievčatko vždy len zozadu. Či bude podobne postupovať aj po pôrode druhého potomka, ukáže čas. A Instagram…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #Instagram #Diana Hágerová

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...