Ivanku Trumpovú údajne nahnevala vlastná švagriná. Dôvodom sú tieto slová!

Americký prezident Donald Trump sa nezúčastní na inaugurácii svojho nástupcu. Zastupovať ho mala údajne aspoň jeho dcéra Ivanka, ktorá bola jednou z jeho blízkych spolupracovníčok.

15.01.2021 00:00
Ivanka Trump na zábere z decembra 2021. Foto: ,
Ivanka Trump na zábere z decembra 2021.
debata

Ako však informoval Biely dom, správy o tom, že 39-ročná plavovláska zastúpi rodinu Trumpovcov na inauguračnom ceremoniáli 20. januára, nie sú pravdivé. „Neočakáva sa, že by Ivanka bola prítomná na inaugurácii a ani to od nej nikto asi nečakal,“ uviedol zdroj z Bieleho domu, ktorý citoval americký portál People.com. Pôvodné správy naznačovali, že zo súčasnej vládnej administratívy sa na inaugurácii zúčastní viceprezident Mike Pence a pôvabná dcéra kontroverznej americkej hlavy štátu.

Dianie posledných dní, násilie a protesty vo Washingtone však ešte viac zvýraznili kritické reakcie časti americkej verejnosti na adresu Trumpovcov. Svoj diel kritiky si vyslúžila aj plavovláska, keď síce odsúdila na sociálnych sieťach násilie v Kapitole, ale ešte stihla predtým protestujúcich prirovnať k patriotom. To sa, samozrejme, stretlo s početnými pobúrenými reakciami, či si naozaj myslí, že takto vyzerajú americkí patrioti.

Ivanka Trump na zábere z januára 2021. Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Trump Ivanka Trump na zábere z januára 2021.

Pred pár dňami sa objavili správy aj o tom, že to zaškrípalo vo vzťahu Ivanky Trumpovej a jej švagrinej – slávnej topmodelky Karlie Klossovej. Druhá menovaná je totiž zanietenou podporovateľkou demokratov a spoločne so svojím manželom Joshuom Kushnerom sa výrazne angažovali aj v podpore demokratov a Joea Bidena. Naopak, Trumpovej manžel Jared Kushner bol jednou z postáv Trumpovej administratívy.

Údajne aj napriek týmto názorovým rozdielom panoval medzi švagrinami veľmi dobrý a priateľský vzťah, ktorý mali narušiť slová modelky na sociálnej sieti. Aj v tomto prípade išlo o násilné protesty v Kapitole, ktoré Kloss odsúdila. „Vysvetli to tiež svojej švagrinej a švagrovi,“ napísal jej jeden z fanúšikov. „Skúsila som to,“ odpovedala mu topmodelka a aktivistka Kloss.

Médiá však prišli s tvrdením, že tieto slová sa veľmi dotkli Ivanky Trumpovej, keďže politiku a politické názory so svojou švagrinou nikdy nepreberali a to aj napriek tomu, že sú si blízke a v pravidelnom kontakte. „Karlie sa rada verejne pasuje do pozície aktivistky, ale v súkromí politické témy obchádza,“ uviedol zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #škandál #Karlie Kloss #inaugurácia

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...