Dua Lipa si lásku stráži: Ukážem vám len to, čo chcem, aby ste videli

V minulosti už viackrát potvrdila, že ju baví byť chameleónom. Aj najnovšie vydanie magazínu Vogue ukázalo populárnu speváčku Dua Lipu s atypickým imidžom. Krátkymi blond vlasmi.

15.01.2021 10:20
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa)

Dvadsaťpäťročnú hviezdu, ktorá minulý rok napriek pandémii uviedla na trh mimoriadne úspešný a predávaný album Future Nostalgia, si módnik vybral za hviezdu svojho februárového vydania. Okrem titulnej strany, na ktorej pózuje Dua s blond parochňou a v sexy čiernej kreácii, sa vo vnútri magazínu nachádza množstvo ďalších fotografií, ale aj portrét jednej z najúspešnejších speváčok súčasnosti.

Kráska s koreňmi v kosovskej Prištine, odkiaľ jej rodina utiekla počas vojenského konfliktu začiatkom 90-tych rokov, je posledné roky na výslní. A samozrejme, aj objektom záujmu fanúšikov a najmä bulvárnych médií. Dôvodom je určite aj fakt, že tvorí pár s Anwarom Hadidom, bratom topmodeliek Gigi a Bella Hadidových – tým pádom sú ako dvojica pre bulvár ešte zaujímavejší.

„Môj domáci život je v podstate dosť normálny,“ uviedla pre Vogue Lipa. „Ľudia, ktorými som obklopená, ma poznajú dlhé roky. Moja práca nedefinuje moje priateľstvá, okruh ľudí, s ktorými sa stretávam. Aj vďaka tomu asi vnímam rozdiel,“ komentovala. Na margo vzťahu s Anwarom, ktorý často ilustrujú spoločné zábery na sociálnych sieťach, uviedla, že ide najmä o správnu rovnováhu. A tiež snahu robiť veci tak, ako ich človek cíti.

„Máme všetky tie úžasné spomienky a zážitky. A ak je niečo, o čo sa chceme podeliť, potom OK, je to zábava. Ale súčasne si súkromie veľmi chránime. Ukážeme vám len toľko, koľko chceme, aby ste videli,“ vysvetlila Lipa, ktorá s Hadidom tvorí pár takmer rok a pol. „Je to trošku hra na dať a vziať, snaha nájsť správny balans v tom, že ste nadšený a zamilovaný a že to túžite zdieľať s ľuďmi okolo, ale zároveň nechcete toho dať von priveľa. Chcem byť schopná užívať si šťastie v tomto vzťahu aj bez toho, aby som mala názory od iných ľudí,“ doplnila ešte v rozhovore pre Vogue hviezda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #súkromie #Instagram #Vogue #Dua Lipa

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...