Nádherné vyznanie lásky a samé utajené zábery! Takto gratuluje Katy Perry

Minulý rok to bol herec Orlando Bloom, ktorý sa podelil o nezverejnené zábery so svojou partnerkou Katy Perryovou. Teraz bola na rade ona. Pri príležitosti hercových narodenín odhalila pár súkromných momentiek a pridala krásne vyznanie.

15.01.2021 12:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Bloomovi, ktorý v stredu 13. januára oslávil 44. narodeniny, zablahoželala americká speváčka slovami: „Najšťastnejšiu 44-ku mojej láske, brilantnému otcovi mojej Dove a jagajúcemu sa zrkadlu, ktoré vidí a odráža mi to, čo ja ešte vidieť nemôžem.“ Perry, ktorá minulý rok v lete porodila Bloomovu dcéru, pridala tiež slová o tom, že je vďačná za partnerovu oporu, v ktorej nikdy nepoľavuje.

Azda ešte viac než romantické slová však nadchli spoločné zábery páru, ktorého história sa začala písať v roku 2016 (pozrite si ich hore vyššie klikaním na šípku vpravo). Perry zverejnila zábery z niekoľkých spoločných výletov, momentku z Egypta či výletu na koňoch v divokom kaňone, ale pridala napríklad tiež záber z kúpeľne pri spoločnom čistení zubov či romantickú fotografiu z času jej tehotenstva, keď jej Orlando Bloom nežne hladí bruško.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom)

Napriek tomu, že sa dvojica mala minulý rok sobášiť, ich plány prekazila pandémia a s ňou prichádzajúce reštrikcie a obmedzenia. To však rozhodne neubralo z lásky celebritného páriku, ktorý mnohí označujú za jeden z najidylickejších v Hollywoode.

Treba však tiež dodať, že sprvu to až tak ideálne nevyzeralo ani medzi Bloomom a Perryovej. Po prvom roku vzťahu sa totiž na čas rozišli a trvalo pár mesiacov, kým sa znovu dali dohromady. Odvtedy sú však už spolu a pred dvoma rokmi herec požiadal interpretku viacerých hitov o ruku na sviatok zamilovaných.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Katy Perry #narodeniny #Instagram #Orlando Bloom #gratulácia

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...