Kedysi bola najviac nenávidenou celebritou! Heather Mills je zamilovaná, po boku má zajačika

Meno modelky Heather Millsovej (53) sa istý čas spájalo s Paulom McCartneym (78).

16.01.2021 00:00
Paul McCartney a Heather Mills Foto: ,
Spevák Paul McCartney na zábere s exmanželkou Heather Millsovou v roku 2002.
debata

V roku 2006 sa manželstvo bývalého člena skupiny Beatles Paula McCartneyho a fotomodelky Heather Millsovej definitívne rozpadlo. Dvojica sa vzala v roku 2002. Nasledoval médiami ostro sledovaný rozvod, ktorý vyvrcholil v roku 2008, kedy súd rozhodol o finančnom vyrovnaní dvojice – modelka získala od McCartneyho 24,3 milióna libier. V tých časoch patrila medzi najfotografova­nejšie a zároveň aj najnenávidenejšie celebrity Británie.

Heather Mills na archívnej snímke. Foto: SITA/AP, DAN STEINBERG
Heather Mills Heather Mills na archívnej snímke.

Každá búrka však pominie a nasledovalo obdobie, kedy bolo okolo exmanželky McCartneyho ticho. Aktuálne sa však dostala na stránky britských médií opäť. Ako informuje dailymail.co.uk, Mills je už istý čas zamilovaná a užíva si vzťah. Jej partnerom je o 17 rokov mladší filmový producent Mike Dickman. Ako informuje zdroj spomínaný portál, dvojica sa mala spoznať netradične, vo vlaku. Mladý fešák padol slávnej blondínke do oka a tak neváhala a pri odchode mu podala svoju vizitku, na ktorej bolo napísané: „Si fakt sexi. Napíš mi e-mail.“

Ich vzťah sa vraj začal už v lete 2019. Podľa denníka The Sun má byť pár dokonca zasnúbený, tieto informácie však ani jeden z dvojice nepotvrdil.

Svoje šťastie našiel aj slávny člen kapely Beatles. V roku 2011 povedal „áno“ milionárke Nancy Shevellovej, ktorá sa stala jeho treťou manželkou. Svadba sa konala na radnici v londýnskej časti Marylebone, kde si spevák v roku 1969 zobral svoju prvú manželku Lindu. Tá v roku 1998 podľahla rakovine ako 56-ročná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paul McCartney #Heather Mills

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....