Už to nebude dlho trvať! Mena Suvari z Americkej krásy sa pýši bruškom

Syn blond herečky má prísť na svet na jar. Bude jej prvým potomkom.

16.01.2021 14:00
Mena Suvari Foto: ,
Mena Suvari prichádza na predoscarovú párty Global Green v Los Angeles.
debata (1)

Už to nebude dlho trvať a americká herečka Mena Suvari sa dočká svojho prvého potomka. Bruško sa jej zaguľacuje a slávna blondínka sa ním pýši aj na sociálnych sieťach. Pohodové fotografie, na ktorých pózuje s manželom aj bez neho hovoria jasnou rečou – onedlho budem mama a neviem sa dočkať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@menasuvari)

Šťastnú novinku oznámila herečka v októbri. Po dvoch rokoch manželstva s Michaelom Hopeom, ktorý je jej tretím manželom, čakajú svojho prvého potomka. Ten by mal prísť na svet na jar, v tom čase bude mať herečka 42 rokov, ktoré oslávi vo februári. Na svoje prvé dieťatko si tak musela počkať. Ako povedala pred časom magazínu People, pod srdcom nosí syna. Zároveň prezradila, že jej cesta za dieťatkom nebola jednoduchá a tak stále nemôže uveriť šťastiu, ktorého sa dočkala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@menasuvari)

Menu Suvari v roku 1999 preslávila rola Angely Hayesovej v oscarovom filme Americká krása. Kto by si nepamätal legendárnu scénu, keď sa nahá, zaplavená lupeňmi červených ruží, stane snom hlavného predstaviteľa snímky, herca Kevina Spaceyho.

Mena Suvari začínala ako modelka, na filmovom plátne debutovala v roku 1997 v snímke Nowhere. Nasledovalo účinkovanie v trileri Zberateľ bozkov (1997) či v komédii Prci, prci, prcičky (1999).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Mena Suvari

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...