Ako Batman už ku koncu doslova trpel. Toto je dôvod, prečo ho Affleck natočil!

Kritika, dokonca petície proti jeho preobsadeniu - herec Ben Affleck so svojím stvárnením Batmana toho zažil veľa. A priznal tiež, že ani on sám sa v tejto úlohe necítil najlepšie.

17.01.2021 14:00
debata
Herec Ben Affleck na zábere z 1. marca 2020 na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Ben Affleck na zábere z 1. marca 2020 na filmovej premiére. Herec Ben Affleck na zábere z 1. marca 2020 na filmovej premiére.

Kritika, dokonca petície proti jeho preobsadeniu – herec Ben Affleck so svojím stvárnením Batmana toho zažil veľa. A priznal tiež, že ani on sám sa v tejto úlohe necítil najlepšie.

V rozhovore pre podcast magazínu The Hollywood Reporter sa hollywoodska hviezda priznala, že na nakrúcaní filmu Justice League (Liga spravodlivých) sa už doslova trápil. Zároveň však dodal, že „jedna vec stála za každú chvíľku utrpenia na nakrúcaní Ligy spravodlivých“.

„Batmana som urobil kvôli mojim deťom. Chcel som natočiť niečo, čo nadchne môjho syna. Chápete, môj syn nevidel napríklad Argo,“ podotkol Affleck na margo jeho kritikmi oceňovanej snímky, ktorá dokonca získala Oscara.

Štyridsaťosemročný herec sa však postavil na obranu režiséra Zacka Snydera, ktorý Justice League režíroval. Ten chcel podľa neho urobiť verziu komiksovej série Dark Knight od Franka Millera. „Čo je fakt dobrá verzia toho príbehu,“ podotkol Ben Affleck.

„Nanešťastie, existuje množstvo dôvodov, prečo sa niektoré veci dejú vo filmovom biznise tak, ako sa dejú. A to, že je vaša tvár na plagáte, ešte neznamená, že diktujete všetky veci – a keby ste to aj náhodou robili, nikdy nie je záruka, že to vypáli dobre,“ uviedol v podcaste herec, režisér a scenárista.

Uplynulý rok však Affleck znovu zaujal kritiku, tentoraz filmom The Way Back, v ktorom stvárnil basketbalového trénera odlúčeného od rodiny a bojujúceho so závislosťou od alkoholu. Mnohí predpovedajú, že by s touto úlohou mohol zamiešať karty v nomináciách na filmové ocenenia. Či sa tak naozaj stane, uvidíme už čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Ben Affleck #Justice League

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...