Vydať sa znovu chce veľa uvažovania, tvrdí Gwen Stefani. Ale teší sa, že to prišlo

Ak sa vám dlhoročné manželstvo skončí rozvodom, uvažovať nad ďalším sa nezaobíde bez pochybností. Priznala to aj speváčka Gwen Stefani, ktorú minulý rok na jeseň požiadal o ruku jej partner blake Shelton.

18.01.2021 00:00
debata
Speváčka Gwen Stefani a jej partner Blake... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Gwen Stefani a jej partner Blake Shelton Speváčka Gwen Stefani a jej partner Blake Shelton na vyhlásení cien Billboard Music Awards 2016.

Počas návštevy v televíznej Today Show 51-ročná americká hviezda priznala, že pred vážnym krokom a záväzkom do budúcnosti bolo určite veľa uvažovania. „Je to prirodzené, ak sa to týka toľkých ľudí. Musíte uvažovať nad deťmi, ide o vaše srdcia a potom o každého v mojej rodine a v jeho rodine,“ uviedla Stefani.

Priznala sa, že ani neuvažovala nad potrebou sobáša. „Veľa sme o tom hovorili, ale ako roky idú, nadobudnete pocit, že nepotrebujete, aby sa to stalo,“ prezradila moderátorke Hode Kotbovej speváčka. „Bolo treba veľa vecí ponaprávať,“ naznačila s ohľadom na predchádzajúce vzťahy oboch partnerov.

K žiadosti o ruku však napokon prišlo a speváčku to aj celkom zaskočilo, no zároveň potešilo. „Vlastne som si začala byť trošku neistá, kam to vedie, takže to prišlo v správny čas,“ komentovala niekdajšia líderka formácie No Doubt. Práve v nej prežila svoju prvú veľkú lásku – s kolegom Tonym Kanalom. Napriek náročnému rozchodu dokázali spolupracovať a stali sa priateľmi.

Následne sa hviezda začala stretávať so spevákom a hudobníkom Gavinom Rossdaleom, ktorému povedala áno v roku 2002 a spolu majú troch synov. Manželstvo sa však skončilo rozvodom v roku 2016, pričom už pár mesiacov predtým boli partneri od seba. Stefani sa zblížila s kolegom Blakeom Sheltonom, s ktorým sa stretli v televíznej šou Voice. Shelton bol v minulosti ženatý so speváčkou Mirandou Lambertovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zásnuby #Gwen Stefani #pochybnosť #Blake Shelton

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....