Timberlake po mesiacoch potvrdil, že so slávnou manželkou majú druhé dieťa

Mesiace sa špekulovalo o tom, či je spevák a herec Justin Timberlake znovu otcom a či jeho manželka Jessica Biel tajne rodila. Teraz správy objasnil samotný Timberlake.

18.01.2021 09:23
debata
Manželský pár Justin Timberlake a Jessica Biel. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Justin Timberlake a Jessica Biel Manželský pár Justin Timberlake a Jessica Biel.

Štyridsaťročná americká hviezda počas svojho live vstupu v rámci televíznej šou Ellen De Generesovej potvrdila, že sa stala dvojnásobným otcom. Do rodiny dvojice celebrít pribudol opäť synček, ktorý dostal meno Phineas.

„Volá sa Phineas, je rozkošný a chutný a nikto z nás doma nespí,“ uviedol Timberlake v rozhovore s moderátorkou. „Ale sme nadšení, rozhodne sme neuveriteľne nadšení. Nemôžeme byť šťastnejší,“ doplnil ešte herec a spevák, ktorý je tiež otcom 5-ročného syna Silasa.

Správy o tom, že herečka Jessica Biel priviedla na svet druhé dieťa, sa objavili už v lete minulého roka. Množstvo celebritných kolegov či priateľov túto informáciu potvrdilo, no samotní manželia mlčali. Timberlake urobil výnimku až počas uplynulého víkendu. S humorom tiež dodal, že starať sa o dve deti a nie jedno, rozhodne zmenilo aj jeho vzťah s manželkou. „Takmer sa nevidíme,“ vysvetlil.

Fanúšikovia Justina Timberlakea budú môcť čoskoro vidieť aj v novom filmovom projekte Palmer, a čo je zaujímavé, aj v ňom hrá hlavnú úlohu otcovstvo. Timberlake stvárnil muža, ktorý sa vracia z väzenia a musí sa postarať o sedemročného Sama. Ten nie je typickým chlapcom, keďže sa rád hrá s bábikami, oblieka do ženských šiat či hrá na princezné, za čo ho v škole šikanujú. Snímka ukazuje, ako sa dokážeme či nedokážeme vyrovnávať s inakosťou detí, ak sa nesprávajú presne tak ako spoločnosť alebo my sami očakávame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #Justin Timberlake #Jessica Biel

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...