Matt Damon sa sťahuje do Austrálie! Dôvod má meno, okrem priateľov je to...

Ako herec je zvyknutý na veľa cestovania. Keďže je zároveň manželom a otcom, rodina Matta Damona to asi nemá jednoduché. Slávny herec však robí všetko preto, aby to najbližším uľahčil.

18.01.2021 13:33
debata
Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso na špeciálnom premietaní filmu Ford verzus Ferrari.

Aj to je dôvod, prečo sa Damon rozhodol s celou rodinou presťahovať pre nakrúcanie nového projektu na opačnú pologuľu. Ako potvrdil pre portál Daily Mail, Los Angeles vymenia za Austráliu. „Som nadšený, že ja aj moja rodina budeme môcť Austráliu nazývať naším domovom na nasledujúce mesiace,“ citoval Damona britský portál.

„Austrálske filmové štáby sú známe po celom svete pre svoju profesionalitu a je radosť s nimi pracovať. Určite to bude stáť za 14-dňovú karanténu,“ komentoval tiež Damon, ktorý k protinožcom odcestuje s manželkou Lucianou Barroso a všetkými troma dcérkami, Isabelou, Giou a Stellou.

Dôvodom prítomnosti herca v krajine je práca na najnovšom filme zo série Thor. Tentoraz s podtitulom Love & Thunder. Kvôli novému Thorovi sa už niekoľko mesiacov v krajine nachádza napríklad herečka Natalie Portman s celou rodinou. Hlavný hrdina komiksovej frančízy v podaní Chrisa Hemswortha je s celou rodinou v Austrálii, samozrejme, tiež.

V jeho prípade však nejde o nič výnimočné. Hemsworth pochádza z Austrálie a trávi v nej každý rok pravidelne niekoľko mesiacov. Keďže rok 2020 sa niesol v znamení pandémie koronavírusu a filmové projekty sa často úplne zastavili, alebo stopli na niekoľko mesiacov, svalnatý herec s manželkou Elsou Patakyovou a troma deťmi sa rozhodli tráviť tento čas v jeho rodisku.

Práve s Hemsoworthom má údajne 50-ročný Matt Damon veľmi dobrý kamarátsky vzťah. Aj v minulosti vznikli stovky paparazzovských záberov v Sydney, ktoré zachytávajú obe celebritné rodiny na pláži. Údajne aj prítomnosť kamarátov bola argumentom pre Damona a jeho rodinu, aby sa rozhodli odísť do Austrálie na dlhší čas. Dôvodom však nepochybne bude aj priaznivejšia pandemická situácia.

Dvojica mladých kamarátov, hercov, no v tomto...
Matt Damon a Jessica Chastain počas londýnskej...
+22Herec Matt Damon na promozábere k filmu Marťaň...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Matt Damon #Austrália #sťahovanie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...