Hrdina Západného krídla abstinuje už 30 rokov! Rovnaký čas je šťastne ženatý

Slovenskí diváci ho dobre poznajú zo seriálových hitov Západné krídlo či Bratia a sestry. Staršie ročníky si možno ešte pamätajú čas, keď herec Rob Lowe patril k filmovým idolom a krásavcom konca 80-tych rokov.

19.01.2021 00:00
debata
Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff. Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff.

Možno menej ľudí však vie, že v začiatkoch kariéry bojoval tento sympatický herec so závislosťou od alkoholu, ktorá mohla dopadnúť veľmi zle. Našťastie, stal sa opak. A Lowe nedávno oslávil 30 rokov svojej abstinencie. Pripomenul si ju aj v rozhovore pre portál Today.com v relácii Sunday Sitdown.

„Bol som tínedžerský idol, filmová hviezda a alkoholik s kopou prachov vo vreckách, takže to bol parádny mix. Čo sa mohla na tom pokaziť,“ zavtipkoval si Lowe v rozhovore, keď si zaspomínal na svoju mladosť. Následne však doplnil, že v jednom momente si uvedomil, že stačilo. Samozrejme, dôležité je prestať chcieť piť alkohol. Čo sa našťastie v jeho prípade stalo.

Americký herec sa poslednýkrát napil alkoholu, keď mal 26 rokov a dnes si vraj už len matne pamätá, aký bol Rob Lowe pred týmto dôležitým krokom. „Je to oficiálne iný život. Veď som čistý viac ako polovicu môjho života,“ komentoval 56-ročný herec v rozhovore.

Rob Lowe je zjavne „bežec na dlhé trate“ – platí to totiž aj o jeho súkromí, v ktorom je šťastne ženatý s vizážistkou Shirley Birkhoffovou. Dvojica sa zoznámila pri práci a v roku 1991 si povedala áno. Práve toto je aj rok, keď Lowe skoncoval s alkoholom. Zdá sa teda, že za jeho úspechom, tak ako v mnohých prípadoch, stála opäť (aspoň čiastočne) aj žena.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #alkoholizmus #manželka #Rob Lowe

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...