Expriateľ Gillian Andersonovej už má vraj novú lásku! Bola to jej kamoška...

Každý s každým ako kedysi v seriáloch Beverly Hills či Melrose Place? Zdá sa, že britský šoubiznis je na tom naozaj podobne.

20.01.2021 11:29
debata
zväčšiť Scenárista a producent Peter Morgan a jeho... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2019 AFI Fest - "The Crown" Scenárista a producent Peter Morgan a jeho bývalá partnerka - herečka Gillian Anderson.

Jedným z dôkazov môže byť aj nový románik, v ktorom sa spomínajú tri známe mená – azda tým najcelebritnejším je meno herečky Gillian Andersonovej. Koncom minulého roka prekvapila správou o rozchode so scenáristom Petrom Morganom. Ten však dlho sám nezostal a po jeho boku sa objavila Andersonovej „dobrá známa“.

Ako píše britský Daily Mail, scenárista Morgan (známy najmä prácou na seriálovom hite The Crown) sa začal stretávať s Jemimou Goldsmithovou, filmovou producentkou a jednou z členiek londýnskej celebritnej smotánky. Jemima Goldsmiht, v minulosti známa tiež ako Jemima Khan, sa vraj roky kamarátila s Gillian Andersonovou, bolo ich často vídať spolu na večierkoch v živej diskusii a viackrát sa stretli aj v súkromí.

Jemima Goldsmith na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jemima Khan Jemima Goldsmith na archívnom zábere.

Ako píše redaktorka Daily Mail, nezvyčajná rošáda, ku ktorej došlo, je možno odpoveďou na doterajšie dohady o tom, prečo bola príťažlivá Jemima tak dlho single od jej rozvodu s Imranom Khanom, úspešným hráčom kriketu a súčasným premiérom Pakistanu. V spoločnosti ju nebolo vídať s mužským garde, užívala si status single rozvedenej a príťažlivej dámy.

Ani to však asi netrvá večne. Ako píše britský portál, Jemima Goldsmith mala stráviť s Morganom začiatok nového roka. Známy scenárista údajne u nej zostal na niekoľko dní počas kritickej situácie druhej vlny pandémie v Británii. Rozchod s Gillian Andersonovou bol pritom medializovaný len v prvej polovici decembra minulého roka. Pomerne krátky čas na to, vrhať sa do nového vzťahu, čo poviete?

„Je sklamaná a zároveň veľmi prekvapená. Táto správa jej naozaj zdvihla obočie,“ píše redaktorka bulvárneho portálu. Či situáciu prikrášlila, alebo nie, to sa asi nedozvieme. Niekdajšia agentka z Aktov X Dana Scully však pravdepodobne má isté rozčarovanie nad danou situáciou. Aj napriek tomu, že sa po štyroch rokoch údajne rozišli s Morganom ako dobrí priatelia.

Herečka Jennifer Grey, jej manžel Clark Gregg a...
Olivia Wilde a  Jason Sudeikis počas udeľovania...
+24Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #románik #Peter Morgan #Gillian Anderson #Jemima Goldsmith

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....