Tragédia v rodine slávnej supermodelky! Umrel jej syn, mal iba 24 rokov

Tragickým chvíľam čelí momentálne rodina niekdajšej supermodelky Stephanie Seymourovej. Jej syn Harry Brant umrel vo veku 24 rokov.

19.01.2021 10:04
debata (2)
Bratia a synovia známej topmodelky Stephanie... Foto: SITA/AP, Amy Sussman
Fall 2013 Fashion Week - Alexander Wang Bratia a synovia známej topmodelky Stephanie Seymourovej - Peter Brant II (vľavo) a Harry Brant na zábere z roku 2013 v New Yorku pred prehliadkou dizajnéra Alexandra Wanga.

Správu o smrti mladíka, ktorý sa podobne ako mama venoval aj modelingu, priniesol portál magazínu People. Harry umrel v nedeľu, podľa informácií portálu išlo pravdepodobne o predávkovanie sa. Dvadsaťštyriročný Brant bojoval so závislosťou niekoľko rokov.

„Budeme navždy zarmútení, že jeho život skrátila taká devastujúca choroba,“ napísala rodina vo vyhlásení, ktoré uverejnil denník New York Times. „Vo svojom veku 24 rokov dosiahol toho veľa, ale nikdy nebudeme mať šancu vidieť, čo ešte mohol Harry dokázať,“ napísali tiež zástupcovia rodiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Harry Brant (@harry_brant)

„Harry nebol len náš syn,“ napísala tiež rodina vo vyhlásení. „Bol to tiež úžasný brat, milovaný vnuk, obľúbený strýko a starostlivý priateľ. Bol kreatívny, milujúci, silná duša, ktorá priniesla veľa svetla do života iných. Bol skutočne nádhernou osobou, navonok aj vovnútri,“ zaznelo ešte v spomienkovom vyhlásení.

Brant sa objavil na stránkach talianskeho Vogue či v kampani značky Balmain. Harry sa narodil ako druhé z troch detí, ktoré topmodelka Stephanie Seymour porodila svojmu druhému manželovi Petrovi Brantovi. Okrem syna Petra a dcéry Lily je tiež matkou 31-ročného Dylana, ktorý pochádza z jej prvého manželstva.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #drogová závislosť #Stephanie Seymour #Harry Brant

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....