Marianne Faithfull prekonala covid, teraz už len verí na zázraky: Zaspieva si ešte?

Speváčka Marianna Faithful bola jednou z prvých známych osobností, ktoré potvrdili svoju nákazu vírusom covid-19. Infekciu zvládla, ale ako sama uviedla, dôsledky bude možno vnímať navždy.

20.01.2021 00:00
debata
Speváčka a herečka Marianne Faithfull. Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Marianne Faithfull Speváčka a herečka Marianne Faithfull.

„Možno už nebudem môcť nikdy spievať,“ uviedla v rozhovore pre The Guardian 74-ročná umelkyňa, ktorá strávila niekoľko týždňov v londýnskej nemocnici a niektoré dni vraj doslova bojovala o život.

„Možno je to už pasé. Bola by som neuveriteľne sklamaná, ak by to bol tento prípad, ale na druhej strane, mám 74. Necítim sa ako prekliata, viem, že nie som nepremožiteľná. Som len sku..ný človek,“ pokračovala zmierlivejšie vo vyhlásení pre noviny Faithfull.

Ako tiež prezradila, stále dúfa v zázrak. Možno aj preto, že sama neverila, že by infekciu koronavírusom prekonala. Boli chvíle, keď to vyzeralo s ňou naozaj zle.

„Lekárka, skutočne milá lekárka, ma prišla navštíviť a povedala mi, že si nemyslela, že sa moje pľúca niekedy dajú dokopy. A vidíte, kde som nakoniec skončila: Ok, možno sa uzdravia úplne, možno vďaka zázraku. Neviem, prečo verím na zázraky, ale skrátka verím. Možno musím, kvôli tomu, čím som si v minulosti prešla, pre veci, ktoré ma postretli a ktorými som zvládla prejsť,“ doplnila ešte niekdajšia múza a milenka Micka Jaggera z formácie Rolling Stone.

Plácido Domingo sa po koncerte stretol so...
Moderátor Andy Cohen (vľavo) a jeho kolega a...
+17Spevák skupiny Rammstein Till Lindemann počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spev #Marianne Faithfull #Covid-19

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...