Affleckova krásna bývalka s novým imidžom?! Aha, toto si spravila s vlasmi...

Zvykne sa hovoriť, že s koncom vzťahu je čas na vizuálnu zmenu. Ak to platí, tak potom herečka Ana de Armas je toho naozaj živým príkladom.

20.01.2021 00:00
Herečka Ana De Armas na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Ana De Armas na archívnom zábere. S dlhými a dokonca plavými vlasmi.
debata

Kráska, ktorú diváci poznajú napríklad z kinohitu Na nože!, sa objavila pred pár dňami vo videu na YouTube. Mnohých prekvapil jej nový imidž, dlhé tmavé kadere totiž vystriedalo mikádo a tiež ofina. Zmena vizáže pritom prišla len pár hodín po tom, čo sa objavili správy o rozchode Armasovej s hollywoodskym hercom a režisérom Benom Affleckom.

Tridsaťdvaročná herečka s kubánskymi koreňmi na zábere z videa na YouTube hovorí po španielsky a pôsobí spokojne a vyrovnane. Napriek tomu, že o rozchodoch sa zvykne hovoriť ako o nepríjemnom období v živote, podľa viacerých zdrojov prebehol rozchod celebritného páru priateľsky a veľmi uvážene.

„Každý z nich má v živote iné priority. Je tam hlboká láska a rešpekt, ale na mnohé veci sa pozerajú odlišne,“ komentoval jeden zo zdrojov, ktorý sa ku rozchodu vyjadril. Ako napísal portál People, dôvodom má byť aj fakt, že De Armas sa nechce natrvalo presídliť do Los Angeles, no Affleck tam zostáva aj kvôli svojej rodine a deťom z prvého manželstva.

Ana de Armas sa vo videu objaví v 1 hodine a 24. minúte, kliknite na PLAY

Párik naposledy videli spolu v novembri minulého roka, k rozchodu vraj malo dôjsť ešte koncom decembra. Na sociálnej sieti americko-kubánskej herečky však stále ešte vidieť rozkošnú fotografiu z augusta minulého roka, na ktorej sa šťastný Affleck usmieva po boku svojej partnerky. Dvojica sa stretávala takmer rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Ben Affleck #účes #zmena #Ana de Armas

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...