Spevák Dalibor Janda skončil náhle v nemocnici, jeho stav je vážny

67-ročný Dalibor Janda leží na koronárnej jednotke pražskej nemocnice.

20.01.2021 08:35
Dalibor Janda Foto:
Dalibor Janda a jeho dcéra Jiřina.
debata (4)

Obľúbený český spevák musel byť náhle prevezený do Fakultnej nemocnice Kráľovské Vinohrady, pre bližšie nešpecifikované vážne zdravotné problémy. Podľa portálu idnes.cz Janda leží na koronárnej jednotke.

"Otecko leží vo vážnom stave v nemocnici. Žiadne ďalšie podrobnosti zatiaľ nebudeme oznamovať. Čakáme na lekárske konzultácie. Fanúšikom ďakujeme za podporu, " povedala v utorok poobede pre idnes.cz spevákova dcéra Jiřina Anna Jandová. Ako dodala, dôvodom hospitalizácie jej otca nie je koronavírus.

Ešte počas vianočných sviatkov a dokonca aj začiatkom januára sa spevák prihováral fanúšikom prostredníctvom facebooku, kde povedal, že v roku 2020 musel zrušiť okolo 45 koncertov, ktoré chce presunúť do roku 2021.

Aj prostredníctnom jeho oficiálnej stránky spevákovi, ktorého preslávili hity ako Kde jsi, Hurikán, Oheň, voda, vítr nebo Kličkovaná želajú jeho priaznivci najmä skoré uzdravenie.

Jiřina Jandová (32) ide v šľapajach svojho otca. Na svojom konte má už niekoľko albumov. Debutový album Tvář vydala v roku 2009, v roku 2018 vydala svoj štvrtý album s názvom Tak Všechno Nebo Nic.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #hospitalizácia #Dalibor Janda

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....