Po mesiaci konečne mohol objať vnuka! Pozrite sa, ako sa teší dedko Douglas

Obmedzenia súvisiace s pandémiou sa premietli do našich životov na mnohých frontoch. A výnimku v tomto prípade netvoria ani hollywoodske hviezdy. Slávny herec Michael Douglas videl svojho vnuka až po pár týždňoch.

20.01.2021 13:38
debata

Americký držiteľ Oscara sa ešte v decembri stal dvojnásobným starým otcom. Postaral sa o to jeho syn z prvého manželstva Cameron Douglas, ktorého partnera Viviane priviedla na svet syna. K trojročnej dcérke Lue tak pribudol syn Ryder a rodičia zdieľali na sociálnych sieťach veľkú radosť. Príchod nového člena rodiny si však nemohol naživo vychutnať slávny starý otec, ktorý s rodinou dodržiava obmedzenia a karanténu v jednom zo svojich domovov.

Až v utorok sa 76-ročný Douglas konečne stretol s vnukom Ryderom a jeho nadšený záber, ako drží v náručí mesačného vnúčika, zdieľal na oficiálnom profile na Instagrame. „Prvýkrát, čo vidím naživo môjho mesačného vnuka, Rydera,“ napísal stručne herec k fotografii.

Cameron Douglas ešte pred Vianocami zverejnil fotografiu kompletnej štvorčlennej rodiny, na ktorej ukázal čerstvo narodeného syna. Zavtipkoval si vtedy tiež, že nie je isté, či nadšenie zdieľa aj jeho staršia dcérka Lua. „Aký parádny vianočný darček,“ komentoval vtedy hercov najstarší syn.

Cameron pochádza z prvého manželstva s Diandrou Lukerovou. Po rozvode s ňou sa Douglas dal dokopy s herečkou Catherine Zeta-Jonesovou, s ktorou tvoria pár dodnes. Spolu majú dve ďalšie deti, syna Dylana a dcérku Carys.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #Instagram #Vnuk #Cameron Douglas

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...