Miley Cyrus: Baby sú príťažlivejšie, to všetci vieme. Penisy sú pekné na sochách

Bola vydatá, ale rovnako randila aj so ženami. Speváčka Miley Cyrus v nedávnom rozhovore v podcaste priznala, že má radšej ženské telo.

21.01.2021 00:00
debata
Speváčka Miley Cyrus na prehliadke Tom Ford... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Miley Cyrus na prehliadke Tom Ford Jeseň/Zima 2020. Speváčka Miley Cyrus na prehliadke Tom Ford Jeseň/Zima 2020.

„Dievčatá sú skrátka príťažlivejšie. To všetci vieme. Každý, myslím si, môže súhlasiť, že od dávnych vekov s penismi dokážete robiť nádherné sochy. Ale odhliadnuc od toho, nemám záujem. Mám rada penisy ako umelecké diela. Ako skulptúry, páči sa mi ten tvar, dokonca to celkom dobre vyzerá na stole,“ vyhlásila 28-ročná Miley Cyrus v podcaste Call Her Daddy. „Ale každý vie, že kozy sú krajšie ako gule,“ dodala vzápätí Cyrus.

V rozhovore, z ktorého citoval portál People.com, následne objasnila, prečo preferuje byť vo vzťahu s rovnakým pohlavím. „Rola, v ktorej som bola, mi dáva väčší zmysel, pretože tam nedochádza k tým trápnym veciam, že platím za všetko alebo niečo podobné. Ak som s babou, nemám problém byť s nejakou ‚drsnou šéfkou‘, ktorá je úspešná a úspešnejšia ako ja. So ženami, okolo ktorých som sa pohybovala, mi táto rola viac sedela. Asi aj preto, že v mnohých vzťahoch s mužmi som musela byť ja tá dominantnejšia,“ komentovala Miley Cyrus.

Po rozchode s manželom Liamom Hemsworthom sa speváčka predsa len stretávala s ďalším mužom. Spevák a športovec Cody Simpson po jej boku zotrval desať mesiacov. Aj tento vzťah sa skončil, no ako prezradila Cyrus, flintu do žita nehodila. Randila dokonca aj počas pandémie.

„V týchto časoch je skutočne zaujímavé akékoľvek stretávanie sa a randenie s ľuďmi. Je to výzva,“ komentovala Cyrus. „Často mám sex cez FaceTime. Je to ten najbezpečnejší sex. Nechytím covid. Rozhodne nerobím niečo, čo by bolo nezodpovedné pre mňa alebo iných ľudí,“ dodala speváčka, ktorá tiež ešte prezradila, že momentálne má znovu chuť na nejakého chlapa. „Ale milujem ľudí, milujem toho, koho milujem, mala som vzťahy so všetkými pohlaviami a som v pohode,“ zdôraznila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #muž #žena #rande #sexuálna orientácia

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...