Aj slávny Terminátor si na svoju vakcínu počkal v rade! A fakt sa z nej tešil

73-ročný Arnold Schwarzenegger odkázal fanúšikom po očkovaní: Pridajte sa, ak chcete žiť.

21.01.2021 14:00
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Herec Arnold Schwarzenegger.
debata

Už aj slávny filmový Terminátor, Arnold Schwarzenegger, podstúpil očkovanie na ochorenie Covid-19. 73-ročná hollywoodska hviezda v stredu zverejnila na Instagrame video, na ktorom vidno, ako sedí v aute a zdravotníčka ho očkuje.

„Dnes bol dobrý deň. Nikdy ma netešilo viac čakať v rade. Ak máte nárok, pripojte sa ku mne a zaregistrujte sa, aby ste dostali svoju vakcínu. Pridajte sa, ak chcete žiť.“

Niekdajší guvernér Kalifornie, ktorého na Instagrame sleduje 21 miliónov fanúšikov, sa tak pripojil k ďalším slávnym tváram, ktoré podporili očkovanie ako nástroj boja proti ochoreniu. Na svoju vakcínu si však počkal tak, ako ktokoľvek iný, kto má na ňu v USA nárok.

Ako sám napísal, nerobilo mu problém čakať v rade s ostatnými ľuďmi, ktorí mali, rovnako ako on, nárok na vakcínu. Počas celej pandémie vyzýval ľudí aj na nosenie rúšok, dokonca v júni, keď prišiel do posilňovne Gold’s Gym vo Venice, v Kalifornii, a videl, že na posilňovacích strojoch sa cvičilo bez rúšok, odišiel. Pritom telocvičňa, v ktorej herec cvičí už niekoľko desaťročí, žiadne nariadenie neporušila, pretože na takýchto miestach bolo v Kalifornii dovolené cvičiť bez ochrany úst a nosa. Niekdajší Terminátor sa však už vtedy rozhodol chrániť svoje zdravie dôslednejšie.

V auguste sa niekdajší akčný hrdina dočkal vnučky, jeho dcéra, 30-ročná Katherine Schwarzenegger, priviedla na svet dcérku Lyly Marie Schwarzenegger Pratt. Otcom dievčatka je jej manžel, herec Chris Pratt (41).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #očkovanie #Arnold Schwarzenegger #Covid-19

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....