Dalibor Janda má za sebou už dve operácie! Dcéra opísala, ako na tom je

67-ročný český spevák má za sebou niekoľko náročných dní potom, ako v nedeľu náhle skončil v nemocnici.

22.01.2021 09:51
Dalibor Janda a jeho dcéra Jiřina Foto:
Dalibor Janda a jeho dcéra Jiřina.
debata (3)

67-ročný český spevák Dalibor Janda skončil v nedeľu na koronárnej jednotke pražskej Fakultnej nemocnice Kráľovské Vinohrady, kam ho museli náhle previesť pre zdravotné problémy. Ako vtedy povedala jeho dcéra Jiřina Anna Jandová, jeho stav bol veľmi vážny.

Aktuálne sa 32-ročná speváčka o slovo prihlásila opäť, jej správy o otcovi však už vyznievajú o čosi optimistickejšie. „Som veľmi šťastná, že konečne môžem mať trošku optimistickejší hlas. S otcom som hovorila, cíti sa lepšie a všetkých srdečne pozdravuje,“ povedala Jandová pre televíziu NOVA. Ako odznelo v relácii televízie, spevák má za sebou už dve operácie a z koronárnej jednotky ho už preložili na štandardné oddelenie kardiológie. „Bolo to náročné, ale je v dobrých rukách,“ uviedla spevákova dcéra.

Ešte počas vianočných sviatkov a dokonca aj začiatkom januára sa spevák prihováral fanúšikom prostredníctvom facebooku, kde povedal, že v roku 2020 musel zrušiť okolo 45 koncertov, ktoré chce presunúť do roku 2021.

Aj prostredníctnom jeho oficiálnej stránky spevákovi, ktorého preslávili hity ako Kde jsi, Hurikán, Oheň, voda, vítr nebo Kličkovaná neustále želajú jeho priaznivci skoré uzdravenie.

Jiřina Jandová (32) ide v šľapajach svojho otca. Na svojom konte má už niekoľko albumov. Debutový album Tvář vydala v roku 2009, v roku 2018 vydala svoj štvrtý album s názvom Tak Všechno Nebo Nic.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Dalibor Janda

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...