Budeš nahá? Pýta sa pred každou seriálovou epizódou manžel herečky Gabrielle Union

Herečka Gabrielle Union (48) natočila niekoľko šteklivých scén pre seriál Policajtky z L.A.

26.01.2021 00:00
Herečka Gabrielle Union v kreácii Giambattista... Foto: ,
Herečka Gabrielle Union v kreácii Giambattista Valli Haute Couture.
debata

Partneri hercov a herečiek to nemajú ľahké. Ak príde na sexuálne scény, musia častokrát privrieť oči – nakrúcanie je nakrúcanie a niektorým záberom sa jednoducho vyhnúť nedá. Svoje o tom vie aj manžel americkej herečky Gabrielle Union. Fanúšikom jej sexuálnych scén rozhodne nie je.

Herečka Gabrielle Union a jej manžel,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Gabrielle Union a jej manžel, basketbalista Dwyane Wade. Herečka Gabrielle Union a jej manžel, basketbalista Dwyane Wade.

Štyridsaťosemročná herečka nakrútila niekoľko šteklivých scén pre seriál Policajtky z L.A. a pripustila, že jej manžel, basketbalista Dwyane Wade, nebol zvlášť nadšený, keď ich sledoval. V rozhovore pre podcast „Renaissance Man“ hollywoodska herečka Gabrielle Union prezradila: „Pred každou epizódou sa ma pýta: ‚Budeš nahá?‘ Ja niekedy zabudnem, či áno alebo nie, pretože sme tieto veci natáčali pred rokom. A potom tam sedíme s celou rodinou, pukancami a on myslí len na…“

Gabrielle Union, ktorá vychováva s manželom dvojročnú dcéru Kaaviu a je nevlastnou matkou troch detí Wadea, tiež oznámila, že musí brať ohľad aj na deti, pokiaľ ide o vyzliekanie sa pred kamerou.

Problematické to majú najstarší chlapci v rodine, ktorí preto majú občas problémy so spolužiakmi. Práve kvôli sexuálnym scénam je ostražitá pri výbere ponúk, chápe však, že v niektorých scénach sa im nevyhne a tak to jej rodina musí brať na vedomie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gabrielle Union

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...