Britská kráľovská rodina v očakávaní! Jej ďalší člen príde na svet už...

Koncom septembra svet obletela radostná novinka - do britskej kráľovskej rodiny pribudne bábätko.

25.01.2021 00:00
princezná eugenie Foto: ,
Princezná Eugenie sa vydala za svojho dlhoročného partnera, Jacka Brooksbanka, v októbri 2018.
debata

Princezná Eugenie (30) sa s manželom, Jackom Brooksbankom (34), popýšila správou na Instagrame: "Jej kráľovská výsosť, princezná Eugenie a pán Jack Brooksbank s potešením oznamujú, že začiatkom roka 2021 sa dočkajú potomka.“

Magazín Hello! cituje svoj zdroj, ktorý uvádza, kedy presne by mal prísť krárľovský potomok na svet. Termín pôrodu je podľa magazínu určený na polovicu februára. V kráľovskej rodine však nebýva zvykom zverejňovať presnejší termín príchodu potomkov na svet, oficiálna správa hovorila len o začiatku roka 2021. Kedy tak príde na svet ďalší pravnuk či pravnučka kráľovnej Alžbety II. ukážu najbližšie týždne.

Vnučka kráľovnej Alžbety II., princezná Eugenie a jej dlhoročný priateľ Jack Brooksbank sa zosobášili v októbri 2018 na Na Windsorskom zámku. Na obrade sa zúčastnili takmer všetci členovia britskej kráľovskej rodiny. Snúbenci si do kaplnky Kaplnky svätého Juraja pozvali 850 hostí. Na tom istom mieste sa zosobášili aj princ Harry s americkou herečkou Meghan Markleovou. Svadobný obrad viedol windsorský dekan David Conner. Počas obradu mladomanželom zaspieval Andrea Bocelli a hudobný sprievod na sobáši dotvorili aj členovia Royal Philharmonic Orchestra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Dostatok spánku je základom pre zdravie a pozitívnu myseľ.
Učte sa každý deň novým veciam, vedomostí nie je...