Ruskej hviezde sociálnych sietí sa žúr na Bali nevyplatil

Známeho Rusa v nedeľu deportovali z indonézskeho ostrova Bali po tom, ako v luxusnom hoteli napriek platným pandemickým obmedzeniam usporiadal večierok, na ktorom sa zúčastnilo viac ako 50 osôb.

25.01.2021 09:40
Sergej Kosenko Foto: ,
Sergeia Kosenka, známeho ruského influencera, deportovali z indonézskeho ostrova Bali.
debata

Známeho Rusa v nedeľu deportovali z indonézskeho ostrova Bali po tom, ako v luxusnom hoteli napriek platným pandemickým obmedzeniam usporiadal večierok, na ktorom sa zúčastnilo viac ako 50 osôb. Podľa miestnych orgánov porušil 11 opatrení zavedených v rámci boja proti šíreniu koronavírusu.

Sergej Kosenko, ktorý má na instagramovom účte viac ako 4,9 milióna sledovateľov, v októbri pricestoval do Indonézie s turistickými vízami. Úrady sa rozhodli preskúmať Kosenkove aktivity po tom, ako v decembri zverejnil na sociálnych sieťach video s kaskadérskym kúskom, keď na motorke so spolujazdkyňou zoskočili z móla priamo do mora. Mnohí Indonézania toto konanie odsúdili ako nerozvážne a potenciálne nebezpečné pre životné prostredie.

Kosenko tiež porušoval pravidlá na vydanie turistických víz, keď napríklad propagoval rôzne spoločnosti alebo výrobky. Pred novinármi na imigračnom úrade na Bali vyhlásil, že mu je ľúto, ako sa správal. „Milujem Bali. Je mi to ľúto a ospravedlňujem sa,“ povedal ruský influencer.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bali #Sergej Kosenko

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...