Nová láska na obzore: Hádajte, koho zbalila sexy mama z kardashianovskej rodiny

Po jej boku sa objavovali po rozchode s manželom najmä mladší muži, teraz prekvapila údajným novým partnerom. S Kourtney Kardashianovou má randiť známy hudobník.

25.01.2021 14:20
debata
Televízna osobnosť Kourtney Kardashian. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Televízna osobnosť Kourtney Kardashian. Televízna osobnosť Kourtney Kardashian.

Reč je o Travisovi Barkerovi, známom najmä z formácie Blink-182, ktorý nie je americkým bulvárnym rubrikám neznámy. Nielen pre občasné škandály, ale tiež pôvabné partnerky po boku. Má to byť však práve členka slávnej televíznej rodiny, s ktorou sa Barker aktuálne stretáva.

Podľa magazínu People dvojica zdieľala počas víkendu rovnaký záber, ktorý vznikol pri bazéne na dvore vily Kris Jennerovej, mamy Kourtney Kardashianovej. Podľa neho je zrejmé, že 41-ročná brunetka a o štyri roky starší hudobník strávili víkend spolu.

Bubeník Travis Barker na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Travis Barker Bubeník Travis Barker na archívnom zábere.

„Travisovi sa páčila už dlhší čas,“ citoval zdroj magazín People. „Dlho boli priatelia a premenilo sa to na romantiku. Randia spolu asi mesiac alebo dva,“ komentoval tiež informátor spoločenskej rubriky People.com.

Barker je otcom troch detí, z ktorých dve mu porodila jeho bývalá manželka Shanna Moakler, jej dcéru z predchádzajúceho vzťahu si osvojil. Kourtney Kardashian má tri deti z jej nevydareného manželstva so Scottom Disickom. Po rozchode tvorila pár s modelom Younesom Bendjimom. O Barkerovi a jeho súkromí sa šuškalo v súvislosti so známymi ženami ako Rihanna, Lindsay Lohan, Tara Reid či naposledy Rita Ora.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Travis Barker #Kourtney Kardashian

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...