Tohto českého herca všetci poznáte! V čase pandémie je z neho vodič MHD, nevie si to vynachváliť

Herca Václava Koptu si diváci pamätajú ešte z komédie Sněženky a machři. U našich českých susedov sa teší značnej popularite dodnes, ako herec aj moderátor.

25.01.2021 10:34
Václav Kopta Foto:
Český herec Václav Kopta.
debata (6)

Vychytený český herec Václav Kopta si našiel uplatnenie aj v čase, kedy to umelci nemajú jednoduché. Ako 55-ročný si splnil svoj dávny sen a zároveň si našiel obživu v čase pandémie. Prekvapí vás, do čoho sa pustil.

Kopta patrí u našich českých susedov k vychyteným hercom. Aj slovenskí diváci ho mohli v poslednom období vidieť vo filmoch ako Šarlatán, Chata na predaj či Bezva ženská na krku, ale roky je aktívny aj ako seriálový a divadelný herec. V minulosti si zahral jednu z hlavných rolí (Radek Převrátil) slávneho filmu z roku 1982 Sněženky a machři, ktorá bola jeho vôbec prvou hereckou úlohou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Václav Kopta (@koptavaclav)

Ako povedal v relácii televízie Prima, Showtime, je z neho vodič autobusu MHD v Prahe. „Dlho som rozmýšľal, ako zrazu naložiť s toľkým voľným časom. A myslím si, že som urobil dobre. Hoci, dostať sa za volant autobusu ako 55-ročný nie je práve najjednoduchšie, trvalo to dlho, než som prešiel všetkými skúškami, zdravotnými, psychologickými… Ale šiel som si za tým pomerne tvrdo a myslím si, že doposiaľ ma nič v živote nestálo toľko síl,“ opísal sympatický herec.

Jeho úsilie sa vyplatilo a aktuálne už brázdi čoby vodič autobusovej linky MHD cesty hlavného mesta. „Jazdím v oblasti, kde bývam, takže stretávam veľa kamarátov. Naozaj ma to napĺňa, veľmi,“ opísal svoju novú prácu Kopta a dodal: „Aj v tejto nie príliš šťastnej dobe mám pocit, že môj život má zmysel.“

Svojou novou prácou sa herec a vodič pýši aj na Instagrame, kam pravidelne umiestňuje zábery z jeho ciest pražskými Dejvicami, za čo si u svojich fanúšikov vyslúžil mnoho obdivných komentárov.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Václav Kopta

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....