Šokujúci rozchod hereckého páru! Prišiel, povedal, že nás nemiluje a odchádza...

Rozchody môžu mať rôznu podobu, ale po takej, akej sa dočkala herečka Alice Evans, netúži asi nikto z nás. Po dvadsiatich rokoch ju opúšťa manžel - herec Ioan Gruffudd.

26.01.2021 12:30
debata
Herec Ioan Gruffudd a jeho manželka Alice Evans... Foto: SITA/AP, DAN STEINBERG
Race to Erase MS Gala Herec Ioan Gruffudd a jeho manželka Alice Evans na archívnom zábere z roku 2009.

Ako informovala Evans priamo na Twitteri, jej manžel ju zaskočil náhlym rozhodnutím a oznámením o tom, že sa s ňou rozchádza.

„Smutné správy. Môj milovaný manžel/spriaznená duša dlhých 20 rokov, Ioan Gruffudd, nám oznámil, že odchádza od rodiny. Urobí tak začiatkom budúceho týždňa. Ja aj naše malé dcéry sme veľmi zmätené a smutné. Nedostali sme žiaden dôvod okrem toho, že ‚už ma viac nemiluje‘. Je mi to veľmi ľúto,“ oznámila 49-ročná rodáčka z Bristolu.

Ioan Gruffudd na zábere z roku 2018. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Ioan Gruffudd na zábere z roku 2018. Ioan Gruffudd na zábere z roku 2018.

S Gruffuddom, ktorého diváci môžu poznať z hitov Fantastická štvorka či seriálu Klamár, sa zoznámili pri nakrúcaní filmu 102 dalmatíncov v roku 2000. Začali spolu chodiť ešte počas nakrúcania a v roku 2007 sa vzali. Po svadbe sa im narodili dve dcérky – Ella (11) a Elsie (7).

Herec oficiálne vyjadrenie svojej manželky na sociálnej sieti zatiaľ nekomentoval. Médiá sa snažia zistiť, či nie je za rozchodom aj tretia osoba, ale vzhľadom na situáciu v posledných mesiacoch a lockdown sa to nedá veľmi predpokladať.

Gruffudd na svojom konte na Instagrame naposledy pridal fotografie z nakrúcania nového projektu začiatkom januára, posledný záber manželky je z Valentína v roku 2019. Medzitým však fotku odstránil a profil uzavrel pre verejnosť. Alice Evans zdieľala posledný spoločný záber s manželom v auguste minulého roka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alice Evans (@aliceevansgruff)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Twitter #rozchod #karanténa #Ioan Gruffudd

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...