Charlize Theron maskovaná ako z akčného filmu. A tie nohy, tiež sú akčne sexy!

Zababušená a maskovaná až po uši! A predsa neprehliadnuteľná. Možno aj preto, že hollywoodsku hviezdu Charlize Theronovú pri nákupoch prezradila špičková figúra.

29.01.2021 01:00
debata
zväčšiť Herečka Charlize Theron počas nákupov v sieti... Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
585975865 Herečka Charlize Theron počas nákupov v sieti Bristol Farms pristihnutá paparazzmi.

Držiteľka Oscara je dvojnásobnou slobodnou mamou a k tomu, samozrejme, patrí aj starostlivosť o domácnosť. Na nedávnom (poriadne veľkom) nákupe potravín ju zachytili aj objektívy paparazzov.

Hoci plavovláska, známa z hitov ako Atomic Blonde či Monštrum, bola oblečená celá v čiernom, v masívnej zimnej bunde, so šiltovkou a ochranným rúškom na tvári, reportéri išli na istotu. Theronovú zjavne sledovali už počas odchodu z domu a nasledovali do jedného zo supermarketov. Filmovú krásku prezrádzalo drobné tetovanie na nohe, ktoré vykúkalo spod čiernych legínsov.

zväčšiť Herečka Charlize Theron (v popredí) na zábere z... Foto: SITA/AP, Aimee Spinks
Herečka Charlize Theron (v popredí) na zábere z filmu The Old Guard. Za ňou herci Luca Marinelli (v strede) a Matthias Schoenaerts. Herečka Charlize Theron (v popredí) na zábere z filmu The Old Guard. Za ňou herci Luca Marinelli (v strede) a Matthias Schoenaerts.

Čo sa tiež nedalo prehliadnuť, bola však postava 45-ročnej juhoafrickej rodáčky a bývalej modelky. Zdá sa, že modelingová DNA pretrváva a figúru si herečka aj počas mesiacov s covidom a početnými obmedzeniami či lockdownom dokázala udržať v špičkovej forme. Dlhonohá vysoká Theron predviedla v legínsach krásne štíhle nohy a na pohľad bezchybné a pevné pozadie.

Ktohovie, možno sa opäť pripravuje na nakrúcanie nejakého akčného hitu, v ktorom sa jej fyzická forma zíde. Naposledy mali diváci možnosť vidieť Theronovú v akčnom fantasy z produkcie Netflix The Old Guard, ktoré vzniklo na základe komiksovej predlohy. Herečka si vo filme zahrala titulnú úlohu a absolvovala množstvo bojových a akčných scén celkom sama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nákup #postava #Charlize Theron #karanténa

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....