Po boku Pattinsona ju volali najhoršími menami. FKA Twigs šokovala spomienkami

Ani hviezdny status a úspešná kariéra nezaručia, že sa nestanete terčom rasistických a nenávistných poznámok. Speváčka a tanečnica FKA Twigs by o tom vedela rozprávať...

28.01.2021 00:00
debata
Herec Robert Pattinson a jeho expartnerka FKA... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
2016 Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala Herec Robert Pattinson a jeho expartnerka FKA Twigs na zábere z roku 2016.

Vlastne, aj tak urobila, keď si zaspomínala na obdobie vzťahu s hercom Robertom Pattinsonom v podcaste Grounded with Louis Theroux. Podľa speváčky v tom čase čelila neuveriteľným urážkam a slovným útokom zo strany Pattinsonových verných fanúšikov a najmä fanúšičiek.

„Ľudia mi nadávali s tými najhoršími, najzraňujúcejšími a ignorantskými slovami na tejto planéte,“ vyhlásila FKA Twigs. „On bol ich dokonalý princ a asi uvažovali, že po jeho boku by mal stáť niekto biely a blond,“ pokračovala umelkyňa.

„Bola to šikana vo svojej absolútnej podstate a rozhodne ma psychicky zasiahla. Mám pocit, že bolo obdobie, keď som o tom ani nedokázala nahlas hovoriť,“ vysvetlila v podcaste. „Zdá sa mi, že keby sa čosi podobné dialo dnes, bola by som schopná o tom hovoriť a urobiť s tým niečo dobré. Ale neviem, či to malo niečo s mojím vekom, sociálnou klímou, tým, že som čierna a som z Cheltenhamu (pozn. časť Londýna) z rodiny s nízkym príjmom a musela som makať dvakrát tak tvrdo, aby som uspela,“ pokračovala FKA Twigs.

Speváčka FKA Twigs v kreácii Atelier Versace. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka FKA Twigs v kreácii Atelier Versace Speváčka FKA Twigs v kreácii Atelier Versace.

Podľa nej bolo frustrujúce najmä to, že hejterov a nenávistné slová z internetu nešlo umlčať, nech by sa snažila akokoľvek. „Ak som si obliekla červené šaty, bola som opica v červených šatách. Keď ma odfotili na bicykli, objavili sa poznámky, že som opica na bicykli,“ prezradila 33-ročná hudobníčka, ktorá musela prekonať problémy so sebavedomím a naučiť sa ignorovať hejterské komentáre z internetu.

FKA Twigs tvorila pár s hercom Robertom Pattinsonom od roku 2014 do roku 2017. Dvojica bola zasnúbená, ale napokon zasnúbenie zrušila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #minulosť #rasizmus #šikana #FKA twigs

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...