Čo sa jej to stalo s tvárou? Demi Moore na módnej šou šokovala, nová plastika?

Herečka Demi Moore bola jednou zo svetových hviezd, ktoré sa v stredu objavili na prehliadky novej kolekcie haute couture z dielne talianskej značky Fendi a jej nového kreatívneho riaditeľa Kima Jonesa.

28.01.2021 07:32 , aktualizované: 14:00
debata (2)
zväčšiť Herečka Demi Moore počas prehliadky kolekcie... Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia
586494692 Herečka Demi Moore počas prehliadky kolekcie haute couture z dielne Fendi od dizajnéra Kima Jonesa.

Hollywoodska hviezda otvorila módnu šou s devätnástimi modelmi, ktoré vytvoril britský dizajnér inšpirovaný najmä románom Orlando od Virginie Woolfovej. Neboli to však len šaty, ktoré rozvírili vášnivé diskusie na internete.

Päťdesiatosemročná Moore bola v prvom momente pre mnohých na nepoznanie. Detaily záberov na jej tvár vyvolali diskusiu o tom, či absolvovala v poslednom čase nové estetické zákroky alebo ide o optickú ilúziu líčenia.

Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute...
Modelka na prehliadke Fendi Haute Couture -...
+23Topmodelka Bella Hadid na prehliadke Fendi...

Mooreovej tvár pôsobila výrazne okrúhlejšie, no zároveň bola v oblasti lícnych kostí akoby predelená na polovicu. Inak vyzerali aj jej pery, ktoré kedysi magazíny označovali za najkrajšie v Hollywoode. Na Instagrame Vogue Paris sa však neskôr objavilo krátke video zo zákulisia, na ktorom už herečka vyzerá prirodzenejšie a zdá sa, že jej podoba je aj výsledkom svietenia a úpravy mejkapu.

Manželstvo, z ktorého vzišli tri dcéry, sa...
Rok 1997: Herec Bruce Willis s ex-manželkou...
+11Herečka Demi Moore pózuje na akcii LACMA Art +...

Zábery, kde by bolo možno zachytiť hviezdu bez líčenia a v bežnom prostredí mimo dokonale nasvieteného prezentačného priestoru, aktuálne neexistujú. Demi Moore priletela do Paríža kvôli módnej šou a hoci ju paparazzovia sledovali cestou do hotela aj z hotela, celý čas sa chránila rúškom na tvári a dokonca si naň pridala ešte aj ochranný plastový štít.

Hviezda hitov Striptíz či Duch sa nikdy netajila otvoreným vzťahom k plastickým operáciám. Podľa bulvárnych rubrík ich v minulosti podstúpila niekoľko. Najnovšie fotografie by mohli naznačovať, že pridala nové. A ak je spokojná ona sama, potom je to asi v poriadku…

Čo si myslíte o podobe Demi Mooreovej zo stredajšej prehliadky vy?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #plastika #zmena #Demi Moore #tvár #úprava #Fendi

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....