Dakota Johnson a Chris Martin majú nové hniezdočko za 10 miliónov! Očarí vás?

Dakota Johnson a Chris Martin sa spoločne nasťahovali do domu v Malibu s rozlohou 500 metrov štvorcových.

29.01.2021 11:00
debata (2)

Herečka Dakota Johnson (31) a frontman skupiny Coldplay Chris Martin (43) majú nové hniezdočko lásky. Kúpili si dom v Malibu, za ktorý zaplatili rovných 10 miliónov dolárov, ako informuje „New York Post“. Ak sa vám zdá byť suma vysoká, dvojica na kúpe domu ušetrila rovné 2 milióny. Nehnuteľnosť bola ponúknutá za dvanásť miliónov eur v júli minulého roka, ale na svojich nových majiteľov musela dlhšie čakať a tak jej cena klesala.

Dakota Johnson a Chris Martin majú nový dom v... Foto: Profimedia
Dakota Johnson a Chris Martin Dakota Johnson a Chris Martin majú nový dom v Malibu za 10 miliónov.

Nový domov slávnej dvojici ponúka šesť spální a deväť kúpeľní na rozlohe takmer 500 štvorcových metrov. Za mohutnou stenou zo stromov sa skrýva aj krásny bazén. Noví majitelia kúpili dom na krásnom mieste aj kvôli výhľadu na Tichý oceán, pláž je od nehnuteľnosti vzdialená len pár minút chôdze.

To by mohli oceniť aj dve ratolesti Chrisa Martina, 16-ročná dcéra Apple a 14-ročný syn Moses. V novom dome budú mať obe deti svoje izby, ako píše „New York Post“. Dakota Johnson a Chris Martin sú spolu od októbra 2017. Predsta­viteľka Anastasie Steelovej z filmovej ságy Päťdesiat odtieňov sivej a známy spevák už majú byť dokonca zasnúbení, ani jeden z dvojice však túto informáciu médiám nepotvrdil.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson #Chris Martin

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...