Odkedy som schudla, ľudia sú ku mne pozornejší, vyhlásila Rebel Wilson

Zhodila bezmála 27 kilogramov a do života herečky Rebel Wilsonovej to prinieslo niekoľko výrazných zmien. Hovorila o nich v nedávnom rozhovore pre rádio.

01.02.2021 00:00
debata
Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu. Herečka Rebel Wilson v kreácii Jason Wu na zábere z februára 2020.

Austrálska herečka, ktorú slovenskí diváci poznajú napríklad z hudobného hitu Ladíme, sa zverila v rannej šou The Morning Crew With Hughesy, Ed and Erin, že odkedy je štíhlejšia správajú sa k nej ľudia milšie.

„Myslím si, že asi najzaujímavejšie je pre mňa sledovať, ako odlišne sa k vám ľudia začnú správať,“ komentovala otázku, čo sa najviac zmenilo v jej živote po zmene postavy a mesiacoch tvrdého tréningu a chudnutia.

„Niekedy, ak ste väčší, ľudia vám nevenujú veľa pozornosti. Teraz, keď som v lepšej forme, odrazu mi niekto pomôže odniesť nákup do auta, inokedy mi zase podržia dvere. Hovorím si, naozaj toto zažívajú ľudia celý čas,“ pokračovala Rebel Wilson.

Herečka a komička Rebel Wilson.
Moderátorka Rebel Wilson.
+12Herečka a moderátorka večera Rebel Wilson si...

Aj predtým, ako sa jej podarilo schudnúť 27 kíl a dosiahnuť vytúženú hmotnosť 73 kilogramov, sa vraj cítila byť spokojná sama so sebou, jej rozhodnutie motivovalo skôr zdravie a tiež snaha potvrdiť si svoju pevnú vôľu.

„Ale nie je to tak, že som bola predtým neistá a mala komplexy a teraz som si výnimočne istá sama sebou. Myslím si, že som dobre vyzerala vo všetkých veľkostiach a vždy som sa cítila byť vyrovnaná,“ doplnila ešte herečka, ktorá počas minulého roka začala vzťah s Jacobom Buschom, ktorý jej dedičom koncernu Budweiser.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #zmena #sebavedomie #Rebel Wilson

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...