Krásna princezná Sofia prvý raz v tomto roku na verejnosti! Tehotenstvo jej naozaj pristane

Švédska princezná Sofia sa už o pár mesiacov stane trojnásobnou mamou.

31.01.2021 00:00
debata

Svojmu manželovi, princovi Carlovi Philipovi, porodí ich tretieho potomka. Správou sa švédsky kráľovský pár pochválil v decembri v oficiálnom vyhlásení, dvojica prezradila aj to, kedy sa malej princeznej alebo princa dočkajú. Dieťatko by malo prísť na svet koncom marca alebo začiatkom apríla. V roku 2016 stali rodičmi syna Alexandra, v roku 2017 pribudol jeho mladší brat, ktorý dostal meno Gabriel.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prinsparet (@prinsparet)

Budúcu mamičku sme na verejnosti dlhší čas nevideli, ukázala sa až teraz. A jej bruško je čoraz väčšie. Pekná tmavovláska zavítala do štokholmskej nemocnice, v ktorej s pacientami hovorila o poruchách príjmu potravy. Išlo o jej prvé verejné vystúpenie v tomto roku.

Sofia mala na sebe pohodlné šaty s hnedým vzorom, ktoré obopínali kontúry jej tehotenského bruška. Tvár si chránila priehľadným štítom, dlhé vlasy jej rozpustené padali na plecia.

Koncom novembra sa manželia ocitli v karanténe v ich sídle v Štokholme, keďže obaja ochoreli na Covid-19. Ako vtedy uviedli vo vyhlásení, obaja mali len mierne príznaky choroby.

Carl Philip sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Sofia

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...