Kráľovná Alžbeta s Thatcherovou tancujú na hit od Lizzo? Toto ste ešte nevideli!

Video vraj nikdy nemalo uzrieť svetlo sveta. A predsa sa tak stalo. Hviezdy seriálu The Crown (Koruna) sa zabávali tancom priamo na pľaci.

30.01.2021 10:20
Herečka Gillian Anderson na zábere zo seriálu... Foto: ,
Herečka Gillian Anderson na zábere zo seriálu The Crown.
debata

V televíznej talk-šou Setha Meyersa sa objavilo krátke video z nakrúcania seriálového hitu televízie Netflix, na ktorom sa ústredné hviezdy rozhodli zatancovať krátku choreografiu na pieseň Good as Hell od speváčky Lizzo.

Nahrávka mala vzniknúť ešte pred pandémiou a herci si ju strihli krátko pred nakrúcaním scény pohrebu. Na videu je vidieť hrdinov seriálu vo svojich kostýmoch ako jednotlivé postavy a tak je možné pozorovať, ako na choreografiu tancuje herečka Olivia Colman v kostýme a úprave svojej postavy kráľovnej Alžbery či jej seriálová dcéra, princezná Anne.

V prednom rade zástupu hercov nechýba ani herečka Gillian Anderson, predstaviteľka premiérky Margaret Thatcherovej, ktorá sa vo videohovore s moderátorom Meyrsom vyjadrila, že to je celkom „ponižujúce“. Myslela to však skôr humorne a zabávala sa na vlastný účet.

„Myslím si, že ste odviedli lepšiu prácu ako by to urobila Margaret Thatcher,“ lichotil jej Seth Meyers. Anderson prezradila, že zvyšok hereckého osadenstva na toto tanečné vystúpenie presvedčila práve Olivia Colman.

„Olivia zjavne navštevuje hodiny tanca v oblasti, kde býva, spoločne so skupinou priateľov. A robia tak pravidelne. Poslednú hodinu pred týmto tancom mali zjavne hodinu venovanú choreografii na pesničku Lizzo. Opýtala sa nás, či by sme mali záujem vyskúšať si to a natočila z toho kúsok,“ vysvetlila Anderson.

Krátky záznam si môžete pozrieť vo videu vyššie. Od 2.30 minúty.

Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na...
Herec Josh O'Connor na zábere zo seriálu The...
+6Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #Gillian Anderson #video #koruna #Olivia Colman #Lizzo

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...