Nežná Snehulienka mieri pred oltár, už má termín svadby

Herečka Lily Collins (31) a jej snúbenec Charlie McDowell si už stanovili dátum svadby.

29.01.2021 13:00
Herečka Lily Collins predviedla na stretnutí s... Foto: ,
Herečka Lily Collins.
debata (1)

Pár oznámil svoje zásnuby pred niekoľkými mesiacmi, v septembri 2020, počas výletu v Novom Mexiku. Nevlastný brat herečky, Simon Collins, teraz prezradil, že jeho sestra už rozposlala svadobné oznámenia. „Nedávno som bol pozvaný na ich svadbu a bude to skvelé. S Charliem som sa ešte nestretol, ale hovoríme spolu cez zoom, takto sa stretávame s našimi rodinami,“ opísal pre Daily Mail.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily Collins (@lilyjcollins)

Simon, ktorý pracuje ako hudobník ako jeho otec Phil Collins, nedávno vydal album „Becoming Human“. Zatiaľ, čo on žije v Írsku, jeho sestra má domov v Los Angeles. Herečka oznámila svoje zásnuby sériou fotografií na Instagrame. Pod momentky vtedy napísala: "Celý život na teba čakám a už sa neviem dočkať, kedy s tebou strávim život.“

Simon Collins však neprezradil, kde a kedy sa bude svadba konať. Kvôli pandémii nie je tiež jasné, aká veľká svadba krásnej predstaviteľky filmovej Snehulienky bude.

Lily Collins môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo športovej drámy Splnený sen (2009), kde si zahrala po boku Sandry Bullock, alebo z už spomínanej rozprávky Snehulienka (2012). Objavila sa tiež v apokalyptickom sci-fi trileri Kazateľ (2011), akčnej dráme Bez dychu (2011), dramédii Učiteľka angličtiny (2013), fantasy Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí (2013), komédii S láskou, Rosie (2014), romantickej komediálnej dráme Pravidlá neplatia (2016), dramédii To the Bone (2017) či dobrodružnej sci-fi dráme Okja (2017).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Lily Collins

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...