Za domáceho miláčika, ktorý pred časom zomrel, už majú Kate a William náhradu

V novembri prišla kráľovská rodina o domáce zviera.

31.01.2021 11:00
Takto vyzerá vianočný rodinný portrét princa... Foto: ,
Rodinný portrét princa Williama, jeho manželky Kate a ich troch detí - princa Georga, princa Louisa a princeznej Charlotte.
debata

Ako Kate a William uviedli na Instagrame, ich čierny kokeršpaniel Lupo zomrel. „Bol súčasťou našej rodiny deväť rokov a bude nám tak chýbať,“ napísali vtedy okrem iného na Instagrame.

Záber, ktorý zhotovil Michael Middleton, otec... Foto: SITA/AP, Michael Middleton
princ William, princ George, vojvodkyňa Catherine Záber, ktorý zhotovil Michael Middleton, otec vojvodkyne Catherine zachytáva kráľovskú rodinku. Na snímke je princ William s manželkou Catherine a synom Georgom. Spolu s nimi pózujú aj psí miláčikovia retriever Tilly a kokršpaniel Lupo, ktorý v novembri umrel.

Anglický kokeršpaniel pochádza z vrhu sučky Elly, ktorú vlastnia rodičia vojvodkyne Kate, Michael Middleton (71) a Carole Middleton (65). Brat vojvodkyne, James Middleton (33), dal v roku 2011 Williamovi a Kate Lupa ako svadobný dar.

Aktuálne už má mať kráľovská rodinka nového psa. Ako informoval „Mail on Sunday“, má ísť o synovca Lupa. „Nové šteniatko je rozkošné a celá rodina je ním posadnutá,“ citujú noviny zdroj z okolia Kate a Williama. Meno nového psa zatiaľ známe nie je. Ale Kate a William sa zrejme novým zvieraťom čoskoro pochvália na Instagrame, kde ich sleduje vyše 12 miliónov fanúšikov.

Aj pes Lupo robil rodine spoločnosť na niektorých oficiálnych záberoch, objavoval sa aj na fotografiách princa Williama, keď sa zúčastňoval na póle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...