Stráca jednu rolu za druhou... škandál herca Hammera likviduje jeho kariéru!

Už niekoľko týždňov je stredobodom škandálu a situácia okolo herca Armieho Hammera veru nevyzerá ružovo. Aspoň v prípade jeho profesionálnej kariéry.

30.01.2021 14:00
debata
Herec Armie Hammer. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Armie Hammer. Herec Armie Hammer.

Ako informuje portál magazínu People.com, 34-ročný hrdina filmov Call me by your name alebo Sociálna sieť najprv prišiel o úlohu v akčnej komédii Shotgun Wedding, v ktorej si mal zahrať po boku Jennifer Lopezovej.

Pár dní po tom, čo sa objavili súkromné správy herca posielané nemenovanej žene s obzvlášť explicitným obsahom a fantáziami o sexuálnych praktikách BDSM či dokonca kanibalizme, však z filmového obsadenia jeho meno zmizlo. Štúdio Lionsgate informovalo, že sa tak stalo na vlastnú Hammerovu žiadosť. Mnohé médiá sa však domnievajú, že pravda má trochu inú podobu.

Podľa portálu Variety ďalšou rolou, o ktorú Hammer prichádza v dôsledku svojho škandálu, je postava v desaťdielnom projekte The Offer štúdií Paramount+. Herec si mal zahrať postavu skutočného producenta filmu Krstný otec Ala Ruddyho, ale jeho rolu údajne preobsadzujú. Štúdiá sa však k tejto zmene odmietli vyjadriť.

Iba nedávno sa pre portál E!News o vzťahu s hercom rozhovorila jeho bývalá partnerka, influencerka Paige Lorenze. Opísala ich vzťah, v ktorom s hercom vyskúšala množstvo BDSM praktík, no zdôraznila, že ju k nim nikdy nenútil, ale mal jej súhlas.

Napriek tomu sa s Hammerom nerozišli v najlepšom. Okrem toho, že Lorenze údajne nemá blízky vzťah k sexuálnym praktikám, na ktorých s hercom experimentovala a niektoré z nich ju desili, americký herec tiež zdieľal so skupinou kamarátov jej nahé fotografie, o čom sa neskôr Lorenze dozvedela.

Zľava: Herci Timothee Chalamet a Armie Hammer a...
Herec Armie Hammer na archívnom zábere z roku...
+6Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth...

Hercova odlúčená manželka Elizabeth Chambers, rozchod s ktorou oznámil minulý rok v lete, je vraj v šoku z odhalení, ktoré sa týkajú jej partnera. Chambersovú tiež údajne pobúrili správy o tom, že sa hovorí o vzniku filmu Bones and All, v ktorom hlavná postava trpí nutkavou potrebou zabiť a zjesť každého, kto sa do nej zamiluje.

Tento projekt údajne chce priviesť na plátno režisér Luca Guadagnino a herec Timothee Chalamet, s ktorými Hammer nakrútil homosexuálnu romancu Call me by your name. Hammer s filmom nemá nič spoločné, ale jeho zverejnené súkromné správy, ktoré mal poslať nemenovanej žene, vyvolávajú u mnohých zvláštny pocit aj v tejto súvislosti. Stojí v nich napríklad, ako sa odosielateľ chce napiť ženinej krvi a presviedča ju o tom, že je stopercentný kanibal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #škandál #rola #Armie Hammer #strata práce

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...