Nevlastná dcéra Kamaly Harrisovej mieri do modelingu! Výška či váha nie sú podstatné

Počas nedávnej prezidentskej inaugurácie sa Ella Emhoff stala jednou z najdiskutovanejších dám na módnych stránkach a blogoch, Nevlastná dcéra viceprezidentky Kamaly Harrisovej bodovala módou.

01.02.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ella emhoff (@ellaemhoff)

Dvadsaťjedenročná študentka dizajnu sa obliekla do kabátu z dielne značky Miu Miu, ktorý rozhodne vyčnieval v záplave väčšinou klasickej a decentnej dámskej módy. Károvaný kabát s výrazným bielym golierom a našívanými kryštálmi na pleciach okamžite vzbudil pozornosť. Nielen on.

Ako informovali minulý týždeň americké médiá, Emhoff zaujala aj zástupcov známej modelingovej agentúry IMG Models, ktorý s ňou podpísali exkluzívny kontrakt na zastupovanie. Študentka Parsons School of Design sa tak možno prekvapivo nepostaví do zákulisia módneho biznisu, ale vyskúša si aj kariéru modelky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ella emhoff (@ellaemhoff)

„Už to skutočne nie je o postave, konfekčnej veľkosti alebo pohlaví. Ella sa prihovára svetu v tomto momente. Je tam radosť a nezbednosť, ktorá z nej vyžaruje,“ citoval zástupcu agentúry Ivana Barta denník New York Times. Podľa Bartových slov ho dcéra právnika Douglasa Emhoffa, ktorý je manželom novej americkej viceprezidentky, zaujala už počas primárok. „Akonáhle vošla do miestnosti, strhla moju pozornosť,“ uviedol Bart.

Ellu Emhoffovú sleduje na Instagrame viac ako 340-tisíc sledovateľov, pričom táto dáma prispieva naozaj všemožnými príspevkami. Od vlastných fotografií, ukážok svojich dizajnérskych počinov až po inšpirácie.

Ella Emhoff, nevlastná dcéra americkej... Foto: SITA/AP, Win McNamee
Biden Inauguration Ella Emhoff, nevlastná dcéra americkej viceprezidentky Kamaly Harrisovej (na snímke s bratom Coleom). Oblečená je v károvanom kabáte s našívanými korálikmi od značky Miu Miu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #vzhľad #trend #Kamala Harris #Ella Emhoff

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...