Zuzana Čaputová sa dostala do hľadáčika... Jennifer Anistonovej! Tu je dôvod

Hollywoodsku hviezdu sleduje na Instagrame vyše 36 milióna fanúšikov. V jej instagramovom príbehu dňa sa objavila aj prezidentka SR Zuzana Čaputová.

30.01.2021 15:14
debata (27)

Jennifer Aniston vzdala hold svetovým političkám, medzi inými aj prezidentke SR Zuzane Čaputovej. Slovenská prezitentka sa tak dostala popri Angele Merkelovej (nemecká kancelárka), Jacinde Ardernovej (premiérka Nového Zélandu), Erne Solbergovej (premiérka Nórska), Maiy Sanduovej (prezidentka Moldavska) či americkej viceprezidentke Kamale Harrisovej a ďalším ženám vo vysokých štátnych funkciách do hľadáčika jednej z najslávnejších celebrít sveta. Anistonovú na Instagrame sleduje 36 miliónov fanúšikov.

Jennifer Aniston vzdala na Instagrame hold... Foto: Jennifer Aniston Instagram
aniston Jennifer Aniston vzdala na Instagrame hold svetovým političkám, medzi nimi aj Zuzane Čaputovej.

Aniston pod zdieľanú fotografiu Merkelovej napísala: „Zatiaľ, čo svet bol rozptýlený ruchom tých, ktorí sú odolní voči zmene… Zmena už nastala.“

V decembri sa Čaputová dostala do rebríčka 100 najvplyvnejších žien sveta podľa magazínu Forbes. Slovenská hlava štátu sa v zozname za rok 2020 ocitla na 83. priečke zo 100 vybraných žien. Čaputová sa medzi 100-ku najvplyvnejších žien sveta podľa spomínaného magazínu dostala už po druhý raz.

© Autorské práva vyhradené

27 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Zuzana Čaputová

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...