Štaidla s Gottom spájalo dlhoročné priateľstvo! Takto na jeho úmrtie reagovala vdova Ivana

Zosnulý český skladateľ Ladislav Štaidl pre Karla Gotta zložil niekoľko hitov.

31.01.2021 17:50
Ladislav Štaidl Foto:
Ladislav Štaidl na archívnej snímke s Karlom Gottom - rok 2010.
debata (2)

Na úmrtie českého skladateľa Ladislava Štaidla zareagovala v nedeľu prostredníctvom facebooku aj vdova po Karlovi Gottovi, Ivana Gottová. Štaidla spájalo s Gottom dlhoročné priateľstvo. To sa okrem iného opieralo aj o výnimočnú spoluprácu dvoch slávnych umelcov, ktorí sa zoznámili v slávnom pražskom divadle Semafor. Štaidl pre Gotta zložil hity ako Trezor, Ráno jedu dál či Kávu si osladím. Spolu so Štaidlovým bratom Jiřím, ktorý pre Gotta písal texty, založili v roku 1965 Divadlo Apollo a s Gottom absolvovali tiež polročný koncertný pobyt v americkom meste Las Vegas.

„Vyjadrujem hlboký zármutok nad nečakaným odchodom Ladislava Štaidla. Prejavujem úprimnú sústrasť pozostalej rodine, jeho deťom, predovšetkým Arturovi. Je mi nesmierne ľúto, že Láďa takto náhle odišiel. S mojím zosnulým manželom ho spájalo štvrť storočia priateľstva a spolupráce. Verím, že tam hore spolu opäť naviažu na svoj posledný dialóg,“ napísala Ivana Gottová na oficiálnu stránku Karla Gotta.

Spomienkovou fotografiou si na Ladislava Štaidla zaspomínala aj speváčka Hana Zagorová, takisto na svojom facebooku. Na zábere pózuje spolu s manželom, Štefanom Margitom a zosnulým Štaidlom.

Slovami „Niektoré správy sa prijímajú veľmi ťažko. Úprimnú sústrasť rodine a Vám, Láďo… veď Vy viete,“ sa so Štaidlom rozlúčila speváčka Jitka Zelenková, takisto pridala spoločný záber.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jitka Zelenková (@sametovyhlas)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Ladislav Štaidl

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...