Veď je to celá mama! Dcérka Anny Kurnikovovej oslávila rok, jej modré očká priam žiaria

Spevák Enrique Iglesias (45) a niekdajšia tenisová hviezda Anna Kurnikovová (39) sú spokojnými trojnásobnými rodičmi.

01.02.2021 13:30
Anna Kurnikovová Foto:
Niekdajšia tenisové hviezda Anna Kurnikovová na archívnej snímke.
debata (1)

V roku 2020 k ich dvojičkám pribudla sestrička, ktorá dostala meno Mary. Slávnej dvojici sa podobne, ako to bolo pri dvojičkách, podarilo utajiť aj tretie tehotenstvo.

Aktuálne sa však sama Kurnikovová pochválila záberom malej Mary, ktorá oslávila 1. narodeniny. Rozkošné dievčatko s modrými očami leží na posteli a na sebe má šaty v odtieni jemnej žltej, rovnaká farba zdobí aj hlavičku malej princeznej. Zároveň zverejnila aj krátke video, na ktorom sa dcérke prihovára rusky. Pred časom zverejnila pekná blondínka aj zábery dvojičiek, ktoré v decembri oslávili tretie narodeniny.

Slávny muzikant a niekdajšia tenisová hviezda, Anna Kurnikovová, sú spolu takmer 20 rokov. V roku 2001 sa sexi tenistka objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť. Ich potomkovia, dvojičky Lucy a Nicolas, prišli na svet 16. decembra 2017, pričom správa o ich narodení vtedy prekvapila celý svet, keďže Kurnikovovej sa tehotenstvo podarilo utajiť do poslednej chvíle.

Tridsaťdeväťročná tenistka sa v posledných rokoch naplno sústredila na rolu matky, ale popri tom nezabúdala plniť aj svoje profesionálne povinnosti ako modelka a ambasádorka niekoľkých značiek. Je aktívna aj na Instagrame, kde ju sleduje 1,6 milióna fanúšikov. Spolu s Iglesiasom a ich troma deťmi žijú v slnečnom Miami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...