Líca vyštípané od zimy, takmer nenalíčená! Vojvodkyňa Kate aj takto dokáže očariť

Vždy perfektne upravená, s dokonalým účesom a jemným líčením... tak pozná svet vojvodkyňu Kate najčastejšie. Ale počas uplynulého víkendu mnohých prekvapila.

01.02.2021 10:56
debata (5)
zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge na zábere z... Foto: SITA/AP, Kensington Palace
Britain Royals Vojvodkyňa Kate z Cambridge na zábere z Instagramu z videprávy, ktorú nahrala pri príležitosti Children's Mental Health Week.

Trojnásobná mama, ktorá je veľmi aktívna vo viacerých charitatívnych a filantropických projektoch, sa prihovorila z oficiálneho instagramového profilu pri príležitosti štartu Týždňa mentálneho zdravia detí. Vojvodkyňa dlhodobo upozorňuje na potrebu komunikácie s deťmi a sústredenie sa na ich emocionálne a psychické prežívanie vecí okolo. Už viackrát sa zapojila do projektov na podporu mentálneho zdravia.

Tentoraz to však neboli len slová 39-ročnej tmavovlásky, ktoré zaujali verejnosť a tiež médiá. Kate sa totiž objavila v krátkej videospráve, ktorú nahrala v exteriéri neďaleko usadlosti Amber Hall v Norfolu, kde trávi s celou rodinou dni karantény. Vyzerala omnoho uvoľnenejšie a ležérnejšie, než ju svet zvyčajne vída.

Oblečená do zimnej vetrovky a roláku, s čapicou na svojich lesklých kaderiach, takmer bez mejkapu. To, čo sa však nezmenilo, bol sympatický prejav a srdečný úsmev.

Viaceré médiá poukázali na to, že týmto krokom sa Kate ešte viac chcela priblížiť bežným Britom, ktorým sa pravidelne prihovára. Manželka princa Williama sa s vysokou pravdepodobnosťou stane budúcou britskou kráľovnou a je jasné, že vzťah s verejnosťou je v tomto prípade dôležitý. Viacerí odborníci si myslia, že Kate sa na túto rolu pripravuje vlastne už od vstupu do manželstva s Williamom a ide jej to veľmi dobre.

Čo si myslíte vy?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Instagram #líčenie #príhovor

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...