Ani dotyky, ani zaľúbené pohľady! A to sa len nedávno nevedel Schwarzenegger svojej lásky nabažiť

Problémy v raji? Modelka Abby Champion a herec Patrick Schwarzenegger ako dvaja znudení tínedžeri na prechádzke.

02.02.2021 00:00
Patrick Schwarzenegger Foto: ,
Patrick Schwarzenegger a jeho partnerka, modelka Abby Champion na archívnej snímke.
debata

Nekončiaca pandémia ubíja, zdá sa, aj slávne páry. Americká modelka Abby Champion a herec Patrick Schwarzenegger, syn slávneho Arnolda Schwarzeneggera, počas prechádzky ulicou v Santa Monica radosťou práve nesršali. A to sme práve pri nich zvyknutí na neustále bozky, objatia či šťastné úsmevy.

Patrick Schwarzenegger a Abby Champion na... Foto: Profimedia
Patrick Schwarzenegger Patrick Schwarzenegger a Abby Champion na prechádzke v Santa Monica.

Paparazzi ich zachytili počas prechádzky parkom, kde si každý išiel po svojej strane chodníka a o toho druhého sa nijako špeciálne nezaujímal. Aj krásna blondínka, aj urastený herec mali na sebe športové oblečenie, v ktorom si vyšli na spoločnú prechádzku. Obaja si však vystačili so svojimi mobilmi.

Párik, ktorý spolu randí vyše troch rokov, patrí priam k ukážkovým – 23-ročná blondínka so sexi postavičkou a čarovným úsmevom je v USA žiadanou modelkou. O tri roky starší Patrick Schwarzenegger má už za sebou zopár filmových rolí a snaží sa preraziť práve v tomto odvetví.

Predpoklady na to rozhodne má – nielen slávne meno, ale aj pekný vzhľad sú jeho výraznou devízou. Ako však on sám prezradil v minulosti v rozhovore pre magazín Flaunt, svoju cestu si chce vyšliapať sám. „Meno si chcem vybudovať sám a nie byť považovaný za dieťa klanu Kennedyovcov alebo Arnoldovo dieťa,“ povedal. V roku 2018 si zahral hlavnú rolu v romantickej snímke Polnočná láska po boku heerčky Belly Thorne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Schwarzenegger #Abby Champion

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....