Zimná romantika? Heidi Klum sa túli k manželovi, namiesto bodyguardov ich stráži...

Už niekoľko týždňov sa na európskej pôde nachádza niekdajšia topmodelka, dnes najmä producentka, televízna a internetová hviezda Heidi Klum. Dôvodom je, samozrejme, práca, no nebojí sa ju spojiť ani so zábavou.

02.02.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Počas uplynulého víkendu si 47-ročná nemecká rodáčka užila chvíle spoločnej romantiky s manželom Tomom Kaulitzom. A ako to už v prípade Klumovej býva, podelila sa o to aj na svojom Instagrame.

Mama štyroch detí zverejnila na svojom profile krátke video zo zimnej prechádzky, kde sa s nadšením vrhá na svoju polovičku a nežne Kaulitza bozkáva. Dvojica však nie je sama, sprievod im robili aj dvaja štvornohí spoločníci, pričom z jeden z nich budí celkom nepochybný rešpekt.

Bývalá modelka, televízna osobnosť Heidi Klum... Foto: SITA/AP, Kay Nietfeld
Bývalá modelka, televízna osobnosť Heidi Klum počas nakrúcania svojej šou Nemecko hľadá topmodelku. Bývalá modelka, televízna osobnosť Heidi Klum počas nakrúcania svojej šou Nemecko hľadá topmodelku.

Reč je o írskom vlkodavovi Antonovi, ktorého si Klum so svojím manželom osvojili ešte v lete roku 2019. Pes s nimi cestuje naozaj všade a už si viackrát užil prelet nad Atlantikom, keď ho jeho nadšení celebritní majitelia brali so sebou z Los Angeles do Nemecka či naspäť.

Klum momentálne už niekoľko týždňov nakrúca nové epizódy televíznej reality-šou Nemecko hľadá topmodelku. Jej vlastný program sa s obrovským úspechom vysiela na obrazovkách PRO7 už niekoľko rokov a z jeho radov pochádzajú aj slávne mená modeliek či celebrít ako Lena Gercke alebo Barbara Meier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Heidi Klum #pes #Tom Kaulitz

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...