Dalibor Janda odkazuje: Nedajte na primitívne názory, že covid nie je nebezpečný

Pred pár týždňami skončil v nemocnici a s českým spevákom Daliborom Jandom to vraj vôbec nevyzeralo ružovo. Jeho stav sa zlepšil a ozval sa tiež svojim fanúšikom.

02.02.2021 00:00
Dalibor Janda Foto:
Dalibor Janda s manželkou Jiřinou na archívnom zábere.
debata

Šesťdesiatsedem­ročný spevák a hitmejker sa prihovoril prostredníctvom odkazu na svojej oficiálnej stránke na Facebooku. Poďakoval sa za podporu a odkazy od mnohých fanúšikov, ktoré mu prišli od jeho hospitalizácie 19. januára.

„Veľmi vás všetkých pozdravujem po krátkej nedobrovoľnej odmlke. Asi všetci viete, videli ste a počuli určite už aj z médií, že ma náhle postihol závažný srdcový problém. Podrobnosti myslím si, momentálne nie sú dôležité, ale dôležité je predovšetkým to, za čo vám chcem poďakovať a to za stovky sms správ, emailov a vašu osobnú podporu,“ napísal Janda na Facebooku.

Spevák sa poďakoval aj lekárom z Vinohradskej nemocnice a všetkým, ktorí sa o neho starali. Neodpustil si však tiež poznámku určenú najmä spochybňovačom vírusu covid-19 a jeho nebezpečenstva pre ľudí. „Vám všetkým prajem najmä zdravie, nedajte na akékoľvek primitívne a hlúpe názory o tom, že covid nie je nebezpečný a buďte ostražití. Je to len všetko na nás a našom zdravom rozume. Dávajte na seba pozor, mám vás rád,“ doplnil ešte Janda.

Hudobná obec je v susednom Česku pomerne rozdelená, čo sa týka obmedzení vlády aj názorov okolo očkovania či nebezpečenstva koronavírusu. Cez víkend sa konal napríklad aj protivládny protest, na ktorom vystúpila speváčka Ilona Csáková. Už dávnejšie odsúdila očkovanie aj plošné testovanie, ale údajne dodržiava hygienické opatrenia a nosí ochranné pomôcky s celou rodinou. Počas uplynulého víkendu skonal v Česku známy český skladateľ Ladislav Štaidl, ktorému sa ku viacerým zdravotným problémom pridružil práve covid-19.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odkaz #domáca liečba #vďaka #Dalibor Janda #koronavírus

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....