Hviezda hitu Westworld obvinila Marilyna Mansona z krutého zneužívania

Americká herečka Evan Rachel Wood obvinila svojho niekdajšieho snúbenca, rockera Marilyna Mansona z krutého zneužívania. V pondelok to Wood uviedla na Instagramu.

02.02.2021 13:59
debata
Herečka Evan Rachel Wood na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Evan Rachel Wood na podujatí Go Behind the Scenes with the Walt Disney Studios. Herečka Evan Rachel Wood na archívnom zábere.

Herečka, ktorá má v súčasnosti 33 rokov, sa začala s teraz 52-ročným Mansonom schádzať v roku 2007 a v roku 2010 sa s ním zasnúbila. Nasledujúci rok sa ale dvojica rozišla.

Wood už skôr vyhlásila, že sa stala obeťou znásilnenia a domáceho násilia, meno útočníka však neprezradila. Dnes prvýkrát uviedla, že ním bol jej skorší partner Manson. „Človek, ktorý ma zneužíval, sa volá Brian Warner, známy tiež ako Marilyn Manson,“ napísala hviezda seriálu Westworld na Instagrame. „Nadviazal so mnou vzťah, keď som bola ešte tínedžerka, a roky ma strašne zneužíval. Vymýval mi mozog a manipuloval mnou, aby som sa mu podriadila,“ dodala.

Mansonovi zástupcovia v pondelok na žiadosti agentúry Reuters o vyjadrenie nereagovali. Na Instagrame v pondelok zverejnilo svoje obvinenia namierené proti Mansonovi niekoľko ďalších žien. Sťažujú sa na citové a psychické zneužívanie počas uplynulých desiatich rokov.

Wood vo svojom príspevku uviedla, že „už nechce žiť v strachu z odplaty, ohovárania a vydierania“. „Stojím po boku mnohých obetí, ktoré už nechcú ďalej mlčať,“ podotkla.

Excentrický americký spevák Marilyn Manson, ktorý sa narodil 5. januára 1969, vybudoval od 90. rokov svoju kariéru na imidži rockového antikrista. Hudobník provokuje už svojím pseudonymom, ktorý je zložený z krstného mena slávnej herečky Marilyn Monroe a priezviska vraha Charlesa Mansona. Jeho piesne väčšinou odkazujú na témy satanizmu, drog, smrti a sexu.

Úspechy žal najmä s albumami Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998) a Holly Wood (2000). V minulosti sa po boku Mansona objavilo niekoľko známych žien, medzi nimi napríklad herečka Rose Byrne či tanečnica Dita von Teese.

Spevák Marilyn Manson. Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Spevák Marilyn Manson. Spevák Marilyn Manson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #zneužívanie #Evan Rachel Wood #Instagram #obvinenie #Marilyn Manson

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...