Film, ktorý spôsobil krízu v manželstve Timberlakea a Bielovej, prináša poriadne pikantné scény

V týchto dňoch prichádza k divákom Apple TV+ filmová novinka Palmer, v ktorej hrá hlavnú rolu Justin Timberlake.

03.02.2021 00:00
timberlake Foto: ,
Jessica Biel a Justin Timberlake.
debata (1)

Snímka je príbehom Eddieho Palmera (Justin Timberlake), niekdajšej stredoškolskej futbalovej hviezdy, ktorá sa práve dostala z väzenia (pre lúpež a napadnutie) a vrátila sa do svojho rodného mesta Louisiana.

Juno Temple a Justin Timberlake v sexi scéne... Foto: Profimedia
Justin Timberlake Juno Temple a Justin Timberlake v sexi scéne filmu "Palmer" .

Okolo snímky, ktorá vznikala v roku 2019 v New Orleans, bolo poriadne horúco. Priniesla totiž krízu do stabilného manželstva Timberlakea a Bielovej. Paparazzi totiž v tom čase priniesli zábery, ktoré zachytili Timberlakea s hereckou kolegyňou, ako spolu popíjajú v jednom z barov v meste New Orleans. Kučeravá herečka speváka najskôr hladila po kolene, následne ju herec držal pod stolom za ruku, ich prsty boli prepletené. Išlo Alishu Wainwrightovú, kučeravá kráska je k videniu aj v traileri k filmu.

Herečka  Alisha Wainwright. Foto: SITA/AP
Alisha Wainwright Herečka Alisha Wainwright.

Po zverejnení záberov sa Timberlake verejne ospravedlnil manželke aj synovi a snažil sa veci uviesť na pravú mieru. „Pred niekoľkými týždňami som urobil hlúposť, ale jednu vec chcem povedať jasne – medzi mnou a mojou kolegyňou sa nič nestalo. Počas toho večera som veľa pil a ľutujem to. Takéto konanie určite nie je to, čím by som sa chcel chváliť pred synom. Chcem sa ospravedlniť mojej úžasnej manželke a rodine za to, že som ich dostal do trápnej situácie. Budem sa usilovať byť tým najlepším manželom a otcom,“ napísal vtedy na Instagrame.

Aktuálne sú k videniu aj horúce zábery z filmu – Timberlake v nich však nie je pred kamerou nahý s Wainwrightovou, ale s herečkou Juno Temple. Nepríjemné udalosti spred roka napokon prominentný manželský pár ustál, dokonca sa dočkal druhého spoločného potomka. K synovi Silasovi pribudol ďalší, ktorý dostal meno Phineas.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Timberlake #palmer

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...